LÜtfen Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karamsarxx

Üye
    Konu Sahibi
LÜtfen Yardim
ARKADASLAR PC deki videoları tam olarak cep telefonuma nasıl atabilirim bir fikri olan varmı bir program yüklemem gerekmi neler yapmam gerek sırası ile tarif ederseniz sevinirim acele yardım

Lost

Üye
Elindeki iletişim cihazları hakkında daha fazla bilgi verirsen yardım edebilirim. ama farzediyorumki usb data kablosuyla işlem yapacaksın. ilk once telefonla verilen cd yi tak ve gerekli kurulumları yap sonra telefonu usb data kablosuyla pc ye bağla. daha fazla yardım için lütfen telefon markasını ve modelini yazarsan daha iyi olcak

karamsarxx

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 22 2006, 04&#58;37 PM) [post=320588]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Elindeki iletişim cihazları hakkında daha fazla bilgi verirsen yardım edebilirim. ama farzediyorumki usb data kablosuyla işlem yapacaksın. ilk once telefonla verilen cd yi tak ve gerekli kurulumları yap sonra telefonu usb data kablosuyla pc ye bağla. daha fazla yardım için lütfen telefon markasını ve modelini yazarsan daha iyi olcak
[/b][/quote]
telefonumun markası nokia 7610 pc suite den kablo ile baglanıyorum ama bir türlü video atamıyorum

Lost

Üye
Videoların 3Gp olmasına dikkat et. smart movie varsa .avi uzantılı dosyalarıda izleyebilirsin. eğer telefona ulaşmamasıyla ilgili bir sorun varsa verdiği hatayı söylersen sevinirim.

karamsarxx

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 22 2006, 05&#58;15 PM) [post=320606]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Videoların 3Gp olmasına dikkat et. smart movie varsa .avi uzantılı dosyalarıda izleyebilirsin. eğer telefona ulaşmamasıyla ilgili bir sorun varsa verdiği hatayı söylersen sevinirim.
[/b][/quote]
pc deki video lar media player da calışan videolar benim bu konular hakkında pek bilgim yok yüklüyorum ama telefon daoyayı acamıyor neden acaba ne yapmalıyım

Lost

Üye
arkadasım o zaman çeşitli coverter (çevirici) programları kullanman gerekiyor. ben sana imtoo mpeg encoder i öneririm

Programı yüklersin cr*acki içinde

Add butonuyla istediğin filmi ekledikten sonra Altta profile yazıyor ordan 3GP olanı seç onun altında da çevirdiği filmin kopyalandığı yeri göreceksin. indirmek için bastığın sayfada zip şifresi mevcut o şifreyle acacaksın zip dosyasını çevirdikten sonra rahat rahat izleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt