Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lütfen yardım telefon alcam !!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dr_esas_çocuk
Üye
Konu Sahibi
lütfen yardım telefon alcam !!!!!
beyler benim samsung m620 telefonum var ve yenilemeyi düşünüyorum max verebileceğim para 400 tl ve tek aradığm özellik wifi yardım ederseniz sevinirim
YsF_90
Üye
e63 tavsiye ederim internet için klavyesi de kullanışlı
konyarapp
Üye
Daha 5 dakika önce arkadaşımın 5800 Telefonunu inceledim biraz kullandım ya bir telefon bu kadar mı olur arkadaşım mükkemmel ötesi...Dokunmatiği Sesi kamerası çok şahane bir telefon.Wifi özelliğide 3gde var 5800 ı şiddetle öneririm.E63 demiş YSF arkadaşımız.Onun yerine E71 e de bakabilirsin 400 tl paran varsa?Klavyeli olsun diyorsan e71 dokunmatik diyorsan 5800 dan şaşma arkadaşım 5800 ın dokunmatiğinin bu kadar hassas oldugunu bilmiyordum gerçekten mükkemmel bunuda göz önüne almalısın
Daha 5 dakika önce arkadaşımın 5800 Telefonunu inceledim biraz kullandım ya bir telefon bu kadar mı olur arkadaşım mükkemmel ötesi...Dokunmatiği Sesi kamerası çok şahane bir telefon.Wifi özelliğide 3gde var 5800 ı şiddetle öneririm.E63 demiş YSF arkadaşımız.Onun yerine E71 e de bakabilirsin 400 tl paran varsa?Klavyeli olsun diyorsan e71 dokunmatik diyorsan 5800 dan şaşma arkadaşım 5800 ın dokunmatiğinin bu kadar hassas oldugunu bilmiyordum gerçekten mükkemmel bunuda göz önüne almalısın
5800 elbette güzel telefon ama baya kötü yorum yapanları duydun sanırım ki bu kadar şaşırdın telefon kötü değil 5800 gayet güzel. ama dokunmatik konusuna gelince diğer dokunmatiklerle karşılaştırınca zayıf kalıyor arkadaş 400 lira dediği için 5800 demedim ben.