lütfen yardım telefon alcam !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım telefon alcam !!!!!
beyler benim samsung m620 telefonum var ve yenilemeyi düşünüyorum max verebileceğim para 400 tl ve tek aradığm özellik wifi yardım ederseniz sevinirim

YsF_90

YsF_90

Üye
e63 tavsiye ederim internet için klavyesi de kullanışlı

konyarapp

Üye
Daha 5 dakika önce arkadaşımın 5800 Telefonunu inceledim biraz kullandım ya bir telefon bu kadar mı olur arkadaşım mükkemmel ötesi...Dokunmatiği Sesi kamerası çok şahane bir telefon.Wifi özelliğide 3gde var 5800 ı şiddetle öneririm.E63 demiş YSF arkadaşımız.Onun yerine E71 e de bakabilirsin 400 tl paran varsa?Klavyeli olsun diyorsan e71 dokunmatik diyorsan 5800 dan şaşma arkadaşım ;) 5800 ın dokunmatiğinin bu kadar hassas oldugunu bilmiyordum gerçekten mükkemmel bunuda göz önüne almalısın ;)

YsF_90

YsF_90

Üye
Daha 5 dakika önce arkadaşımın 5800 Telefonunu inceledim biraz kullandım ya bir telefon bu kadar mı olur arkadaşım mükkemmel ötesi...Dokunmatiği Sesi kamerası çok şahane bir telefon.Wifi özelliğide 3gde var 5800 ı şiddetle öneririm.E63 demiş YSF arkadaşımız.Onun yerine E71 e de bakabilirsin 400 tl paran varsa?Klavyeli olsun diyorsan e71 dokunmatik diyorsan 5800 dan şaşma arkadaşım ;) 5800 ın dokunmatiğinin bu kadar hassas oldugunu bilmiyordum gerçekten mükkemmel bunuda göz önüne almalısın ;)

5800 elbette güzel telefon ama baya kötü yorum yapanları duydun sanırım ki bu kadar şaşırdın :) telefon kötü değil 5800 gayet güzel. ama dokunmatik konusuna gelince diğer dokunmatiklerle karşılaştırınca zayıf kalıyor :) arkadaş 400 lira dediği için 5800 demedim ben.

Utku

Utku

Üye
e63

JayJayyy

Üye
5800 tavsiye ederim çok harika bir tlf.

mumyxsword

mumyxsword

Üye
arkadaşlara katılıyorum 5800 güzel yani

Neverex

Üye
Arkadaşım klavyeli istersen E63 yada E71.Dokunmatik istersen 5800 yada 5530 almalısın. :oke:

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
    Konu Sahibi
beyler ilginize teşekkür ederim ama monte nasıl iyimi

Neverex

Üye
beyler ilginize teşekkür ederim ama monte nasıl iyimi

Linkteki konuyu incele.Detaylı inceleme yapılmış.Yorumlara göz attım pek de iyi yorumlar yapılmamış.

kosezade

kosezade

Üye
e63 ve 2.el nokia n79 süper ötesi manyak eger ucuz 3gsi olmayan sadece wifili olan diyorsan vertive v97 e72 çakması ama çok başarılı telefon daş gibi

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
    Konu Sahibi
ama abim çif sim teknolojisi zararlı diğilmi ?

--------------- Ekleme ---------------

cakkosecakko bu arada adaşız :D

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
    Konu Sahibi
beyler yardım eden herkeze teşekkürler gerçi pek rehabet görmedi ama sonunda monteye karar verdim teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu forum kilitlense iyi olur :)

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
    Konu Sahibi
son anda 5800 almaya kararverdim ve bu haftasonu alıcam :)

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 aldım heyoooov

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt