Lütfen Yardım... samsung star 5233 wi-fi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertkurt93

mertkurt93

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım... samsung star 5233 wi-fi
samsung 5233 star wi-fi kullanıcısıyım telefonumu 1 al önce aldım yeni yeni özelliklerini öğrenmeye başladım... Facebook 'a girdiğim zaman video izlemek istediğimde Desteklenmeyen Ortam Biçimi yazısı çıkıyor bunu nasıl giderebilirim..?
Şimdiden Çok Teşekkürler...:megafon::oke:

devrock67

Üye
SAMSUNG 5233w aldım ama wi-fi ile internete qiremiyorum dns ayarları yok dio bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olurmusunuz?

halil333

Üye
SAMSUNG 5233w aldım ama wi-fi ile internete qiremiyorum dns ayarları yok dio bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olurmusunuz?...... arkadaşım youtube harici girdiginde videolar izleyemezsin oda flaşh player güncellemediginden kaynaklanıyo.

erarengizcocuk

Üye
:hmmm

onurgunay35

onurgunay35

Üye
samsung 5233 star wi-fi kullanıcısıyım telefonumu 1 al önce aldım yeni yeni özelliklerini öğrenmeye başladım... Facebook 'a girdiğim zaman video izlemek istediğimde Desteklenmeyen Ortam Biçimi yazısı çıkıyor bunu nasıl giderebilirim..?
Şimdiden Çok Teşekkürler...:megafon::oke:

Bolt browser ile facebook daki videoları izleyebilirsin forumda bolt browser mevcut.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
arkadaşlar benim bir sorum olcak s5230 ile s5233 arasındaki fark nedir ??

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Eski sürüm yeni sürüm yani fark yok denilebilir.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
arkadaşlar benim bir sorum olcak s5230 ile s5233 arasındaki fark nedir ??
Donanım açısından hiç bir fark yoktur.Sadece satışa sunulduğu pazarlara göre farklı adlar veriliyor.Örneğin dünya çapında s5230'un diğer adları :
Samsung Tocco Lite, Samsung Player One, Samsung S5233, Samsung Avila' dır.

gerkiyor004

Üye
:K
çö ö mölm.öm öm

crazysevo

crazysevo

Üye
Bolt Browser dan video izleyebiliyosun ama görüntü ve ses hiç net değil.1 mp kamera ile çekilmiş video gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt