Lütfen Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeLiciousBoy :)

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım Lütfen
Merhaba forumda daha çok yeniyim ve anlayın işte hatam olursa ve ya bir yanlışım beni uyarın düzeltin lütfen :)

Şimdi sorunum şu ; benim samsung star wi-fi cep telefonum olacak yakında inşallah ve ben hazırlıklarımı yaptım. Bu harika site sayesinde sayısız oyun ve duvar kağıtları indirdim. Çok teşekkürler maxicep. Ama bir eksiğim kaldı maalesef belki vardır ama ben bulamamışımdır.
Arkadaşımın Iphone 3gs'i var ve arkadaşım Appstore'dan Shazam adlı bir program indirmiş. Müzik buluyor biliyorsunuzdur hepiniz. Bende alacağım samsung star wi-fi cep telefonuma o programı atmak istiyorum ama destekler mi desteklemez mi çalışır mı çalışmaz mı bilemiyorum. Düşündüm belki samsung star wi-fi için de özel sürüm bir Shazam vardır dedim.
İşte sizden bunu istiyorum arkadaşlar samsung star wi-fi için Shazam.
Yardım ederseniz inanın ço...k mutlu olacağım.
Şimdiden teşekkürler ve siteyi çokk sevdim.
Ben DeLiciousBoy :) sevgiler.. :)

qimoo

qimoo

Üye
Merhaba forumda daha çok yeniyim ve anlayın işte hatam olursa ve ya bir yanlışım beni uyarın düzeltin lütfen :)

Şimdi sorunum şu ; benim samsung star wi-fi cep telefonum olacak yakında inşallah ve ben hazırlıklarımı yaptım. Bu harika site sayesinde sayısız oyun ve duvar kağıtları indirdim. Çok teşekkürler maxicep. Ama bir eksiğim kaldı maalesef belki vardır ama ben bulamamışımdır.
Arkadaşımın Iphone 3gs'i var ve arkadaşım Appstore'dan Shazam adlı bir program indirmiş. Müzik buluyor biliyorsunuzdur hepiniz. Bende alacağım samsung star wi-fi cep telefonuma o programı atmak istiyorum ama destekler mi desteklemez mi çalışır mı çalışmaz mı bilemiyorum. Düşündüm belki samsung star wi-fi için de özel sürüm bir Shazam vardır dedim.
İşte sizden bunu istiyorum arkadaşlar samsung star wi-fi için Shazam.
Yardım ederseniz inanın ço...k mutlu olacağım.
Şimdiden teşekkürler ve siteyi çokk sevdim.
Ben DeLiciousBoy :) sevgiler.. :)

Samsung starlarda da müzik bul adlı bir uygulama var dediğin o olsa gerek.Ses kaydı yapıyorsun oda internetten arıyor.

Üye
    Konu Sahibi
biliyordum müzik bul diye bir şey olduğunu ama Shazam adlı program ile aynı görevimi görüyor bilmiyordum çok teşekkürler senin bilgilendirmelerin ve paylaşımların süper zaten dostum sağol :D
sence samsung star wi-fi almalı mıyım ?

SAINT1

SAINT1

Üye
Müzigi 5 saniye kaydediyorsun bul diyorsun buluyor.bahsettigin bumu yoksa bulup indirmekmi.bundada indirirsin ama parali :)

Üye
    Konu Sahibi
evet dediğim bu ama kablasuz ağ olmadağı zaman bu sistem çalışmıyor mu ??

SAINT1

SAINT1

Üye
kablosuz ağ olmadığı zaman operatörle bağlanıp sorularsın bundada kuruşların gider doğal olarak.

Üye
    Konu Sahibi
işte shazam'da bu yok her yerde her an yapabiliyorsun bu işlemi :D

15097

15097

Üye
samsung star'da müzik bulma özelliği var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt