Lutfen yardim Lumia alimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen yardim Lumia alimi
Selam arkadaslar , lumia 920 ve ya iphone almak istiyorum ancak hat faturasiz ve buyuzden kredi kartiyla ancak Bonus a ozel "kredi ekspres limit aciliyormus" 24 vadeli alabiliyormusum ancak , boyle durumda ne kadar oderim , lumia yi 93tl lik internet paketiyla alma sansim yokmu illaki faturali yapip tarife ile mi paket almak zorundayim , eger bonus a ozel kredi olayi ile alim hakkinda bilginz var mi

QUANTİN

QUANTİN

Üye
hattını faturalıya çevirsen bile değişen birşey olmaz en az 1 yıllık turkcell faturalı hat kullanma şartı gerekiyor

levent.benli

levent.benli

Üye
hayır faturalıya taşırsa hemen alabilir ama konuda da dediği gibi kredi kartlı kurgu ile. Yalnız şöyle bir durum var eğer kredi kartında o kadar limitin varsa dedereis123 cihazı nakit al hattın ön ödemelide kalsın aylık 1gb sınırsız 19.90krş olan tarifeyi satın alıp kullanabilirsin.
hattını faturalıya çevirsen bile değişen birşey olmaz en az 1 yıllık turkcell faturalı hat kullanma şartı gerekiyor

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
on odemeli derken , bonusun actigi limitle degilde ayri mi aliyim

levent.benli

levent.benli

Üye
Turkcell temlikli cihaz almak için 2 kriter var.

1. erol ' un dediği gibi 1 yıldan fazladır kullandığın faturalı hattın varsa faturana ek alabiliyorsun. Bu işlemde önemli olan kriterler arasında son 6 aylık fatura toplam tutarın ve finansal segmentin var. Bazı cihazlar için son 6 aylık fatura toplam tutarın 200 lira olması yetiyor azıları içinse 300 - 350 lira gibi şartlar var.

2. yol ise sen kullandığın hattı faturalıya geçiriyorsun almak istediğin her cihazın farklı farklı aylık temlik tutarları var bu tutarların toplamını anlaşmalı kredi kartlarından geçirtiyorsun. yani cihazı nakit almış gibi oluyorsun.

benim söylemek istediğim eğer telefonun tüm parasını geçebileceğin bir kredi kartın varsa ve hattını ön ödemeli yani kontorlu olarak kullanmakistiyorsan telefonu nakit al kontorlu yani ön ödemeli hattınada 12 ay taahhütlü 1gb sınırsız interneti al (aylık 19.90) sorunun çözülmüş olur.
on odemeli derken , bonusun actigi limitle degilde ayri mi aliyim

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell temlikli cihaz almak için 2 kriter var.

1. erol ' un dediği gibi 1 yıldan fazladır kullandığın faturalı hattın varsa faturana ek alabiliyorsun. Bu işlemde önemli olan kriterler arasında son 6 aylık fatura toplam tutarın ve finansal segmentin var. Bazı cihazlar için son 6 aylık fatura toplam tutarın 200 lira olması yetiyor azıları içinse 300 - 350 lira gibi şartlar var.

2. yol ise sen kullandığın hattı faturalıya geçiriyorsun almak istediğin her cihazın farklı farklı aylık temlik tutarları var bu tutarların toplamını anlaşmalı kredi kartlarından geçirtiyorsun. yani cihazı nakit almış gibi oluyorsun.

benim söylemek istediğim eğer telefonun tüm parasını geçebileceğin bir kredi kartın varsa ve hattını ön ödemeli yani kontorlu olarak kullanmakistiyorsan telefonu nakit al kontorlu yani ön ödemeli hattınada 12 ay taahhütlü 1gb sınırsız interneti al (aylık 19.90) sorunun çözülmüş olur.

bonus a özel limit olayı iphone dada kullanılır mı çunku sadece lumia 920 de fln yazıyordu acaba iphone 5 dede geçer mi

levent.benli

levent.benli

Üye
tüm temlikli cihazlar için kullanabilirsin. toplamda 48 adet cihaz vardı galiba net hatırlamıyorum epsi için kredi kartlı kurgu var.yalnız o bonusa özel bir limit değil mevcut limitini kullanıyorsun kartın.
bonus a özel limit olayı iphone dada kullanılır mı çunku sadece lumia 920 de fln yazıyordu acaba iphone 5 dede geçer mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt