Lütfen yardım..LG-p503 telefonuma oyun,uygulama yükleme..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sustalimaymun

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım..LG-p503 telefonuma oyun,uygulama yükleme..
Arkadaşlar herkese selamlar.Söylediğim marka android telefonuma bluetootla attığım Uygulama ve dosyaları yüklemek için ne yapmalıyım.Nokialarda olduğu gibi dosyaları telefonda görüp kurabileceğimi zannederken,İşlemlerim başlamadan bitti.İlk yapmam gereken nedir.Yüzeysel bir acıklama yaparsanız cok sevınırım.Şimdiden tesekkürler.

szgnblt

Üye
Arkadaşlar herkese selamlar.Söylediğim marka android telefonuma bluetootla attığım Uygulama ve dosyaları yüklemek için ne yapmalıyım.Nokialarda olduğu gibi dosyaları telefonda görüp kurabileceğimi zannederken,İşlemlerim başlamadan bitti.İlk yapmam gereken nedir.Yüzeysel bir acıklama yaparsanız cok sevınırım.Şimdiden tesekkürler.

ilk önce telefon yedeğini rehber takvim vs. google da mail hesabı aç oraya takvim ve rehberi yedekle.

sonra lg sitesinden pcsuiteIV yükle. telefonun şarjı dolu olsun.
pc suite aç sol üstte telefon güncellemesi butonu var ona bas. tarama yapsın istersen buradandan yedekleme yapabilirsin öyle bir uyarı çıkar ben yapmadım çünki herşey gmailde :)

sonra pc suite4 yeni bir program açacaktır. telefonun versiyonun yani v10d sanırım onu gösterecektir. tükiye ülkesi yazılı olacaktır. sonra en altta yükleme butonu var kırmızı renkte ona basarsan yeni bir program açılacaktır. hiç kıpraşmadan bitmesini bekle tebrikler mesajı gelince programı kapat teelfonu usb den çıkart telefon otomatik açılacaktır. ama andrıid yazısında kalacaktır. ve türkcell reklam logosu ile açıldığını görünce hayal kırıklığı olacaktır. neyse telefon açılınca göreceksinki android market yüklenmiştir. gmailden hesap aç play android markete gir. oradan dilediğini indir. ) gmaili senkronize et tüm takvim ve rehberinde telefona geri gelsin. geri bu işlemden dolayı hiç birşey silinmiyor yinede sağlama almak lazım işi :) kolay gelsin

rstsn

rstsn

Üye
indirdiğin apk dosyasını telefonunda herhangi bi klasöre at telefonundaki dosya yönetici programınla (sanırım sende thinkfree office programı olucak) apk dosyasının üstüne tıkla ve yükle bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt