lütfen yardım jar ve jad dosyaa..

Sponsorlu Bağlantılar

buraq1711

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım jar ve jad dosyaa..
Slm arkadaşlar benim telefonum f480 telefonuma oyun yüklemek istiyom ama yüklüyom dosya tipi desteklemiyor diyor ilk başta jar dı ben araştırdım jadmarker programıyla jad yaptım yine telefonuma attım bu sefer de desteklemiyor bunu nasıl çözerim yardım lütfen

j700iii

Üye
senin telefonun belki sis tosyası destekliyordur

buraq1711

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım dediğini yaptım sis uzantılı oyun indirdim telime attım ama bunu da desteklemedi lanet olası telefon bi yardım lütfen...

buraq1711

Üye
    Konu Sahibi
oraya daha önce baktım ama pc studio 3.2 benim teli görmüor nedense pc stüdio 7.2 yide indirdim yaptım yine olmadı buna bi çözümün varmı kardeşş

1oyun

1oyun

Üye
oraya daha önce baktım ama pc studio 3.2 benim teli görmüor nedense pc stüdio 7.2 yide indirdim yaptım yine olmadı buna bi çözümün varmı kardeşş
Sana Pc studio lazım değil kardeşim sana lazım olan 2 program var
1:JADMaker
2:TkFileExplorer_2.2
Oyunu Şu şekilde yükleyebilirsin.
İlk önce oyununu boş bi klasörün içine at ve jar olan dosyayı jad maker ile jad'ını üret 2si bi klasörde olacak şekilde kalsın şimdi yapman gereken TkFileExplorer İle telefonunun içine bağlanman
NOT: TkFileExplorer_2.2 girince yukarda SETTİNGS var ona tıkla ve Port yazan yerin karşısındaki çubuktan bi tane com port seç.
Şimdi Aşşağıdaki Dosyalardan Exe-Java-Games Bölümüne girip oluşturduğun klasörü oraya atmak ondan sonra usb kablosunu çıkar ve telefondan şu kodları gir
1: *#6984125*# gir oradan internalsa tıkla *#9072641*# girip onayla sonrada UPDATE JAVA DB ye tıkla güncellendikten sonra NO(KAPATMA TUŞUNA BASARAK ÇIK)
Oyunlarına bak eklenmiş olacaktır.

buraq1711

Üye
    Konu Sahibi
Hm teşekkürler arkadaşım dedeğin gibi yapcam inş. olur

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
Daha Öncede Aynı Şekilde Anlatmıstım Sana ?

buraq1711

Üye
    Konu Sahibi
hee ewt sonradan hatırladım görünce ama öle yaptım tkfilesexplorer de port çıkmıooo kafayı ycem ya wala yicem :off::vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
bk telefonu pc studio seçeneğini seçerk bagla yine gözükmesse usb portunu değiştir baska bi girişe tak

Takipçi Satın Al

Üst Alt