Lütfen yardım edinn !!! rahatsız eden numara var.

Sponsorlu Bağlantılar

erdinc8181

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım edinn !!! rahatsız eden numara var.
arkadaşlar . öncelikle konuyu doğru yeremi actım bilmiyorum. yanlış açtıysam herkesten özür dilerim. Kıaz arkadaşımı uzun süredir rahatsız eden bir numara var. bu numarayı engellemem mümkünmü acaba. sanırım vodafone'un böyle bir servisi yok. lütfen yardım edin bana. yazdıkları bir kızın okumaması gereken şeyler. :(

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım öncelikle hiç bir operatörde tek bir numara Arama/SMS engelleme gibi bir durum yoktur.

Eğer hat numara taşıma yapılmadıysa müşteri hizmetlerini arayarak numara değiştirme talebinde bulunabilirsiniz. Numara değişimi anında olmaktadır sim kart değişimi gerektirmemektedir. Numara taşıma yapılmış hatlarda numara değiştirme yapılamaz.

adanalı1

adanalı1

Üye
Kız arkadasının kullandıgı cıhazın markası nedır kardesım .. ?

erdinc8181

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ilginiz içn teşekkürler. Telefon samsung s 3353 galiba.. Numara degstirme yapıldığını bilmiyordum teşekkür ederim.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
öncelikle ilginiz içn teşekkürler. Telefon samsung s 3353 galiba.. Numara degstirme yapıldığını bilmiyordum teşekkür ederim.

Rica ederim arkadaşım numara çok özel bir numara değilse en mantıklısı öyle yapmak. Bu arada programlarla da engelleme yapılabilmekte ama şöyle bir durum var bu engelleme tamamıyla engelleme denemez. Şöyle ki telefon aslında aramayı veya mesajı alır fakat size göstermez. Karşı taraf mesajın gittiğini falan görür yani.

adanalı1

adanalı1

Üye
Samsunglarda numara engelleme mevcut kardesım .. bıldıgım kadarıyla ... arama ayarlarına gır arama engelleme var oradan aramayı,.. Mesajlarda da mesaj engelle var oradanda mesajları engelle ..

erdinc8181

Üye
    Konu Sahibi
evet onları biliyorum. İnşallah numara degstirme olur. Gercekten cok teşekkür ederim.

время

время

Üye
Sana en yakın Vodafone bayiisine giderek numarasının son 4 hanesini değiştirebilirsin. Hemde anında. Üstelik ücretsiz.

Üst Alt