Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lütfen yardım edin.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reddagger78
Üye
Konu Sahibi
lütfen yardım edin.
nokia c5 03 kullanıyorum internete okulun wifisi ile giriyorum ama facebook twitter gibi siteler engelli olduğundan giremiyorum. Kardeşimin telefonu c300 onun telden yasaklı tüm sitelere giriliyor . Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir
nokia c5 03 kullanıyorum internete okulun wifisi ile giriyorum ama facebook twitter gibi siteler engelli olduğundan giremiyorum. Kardeşimin telefonu c300 onun telden yasaklı tüm sitelere giriliyor . Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir
opera mini yüle bence ben opera mini ile her siteye gireviliyorum.
Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
kardeş okulun wifisi olduğu için mebden yasaklı sitelere giremezsin opera mobile 12 indir kur öyle dene birde
NextWorld
Üye
operayla ne alakası var???
Kardeşim dns ayarlarını değiştireceksin.
reddagger78
Üye
Konu Sahibi
opera mobile kullanıyorum. Kardeşimin opera mini o yüzden giremiyo olabilir miyim
Van Hohenheim
Üye
dns ayarlarını değiştir
reddagger78
Üye
Konu Sahibi
kaç yapayım dns ayarlarını
ugurkartal09
Üye
ben buldum nasıl girildiğini. Forum da google chrome diye geçen operanın eski bi tarayıcısı var bi de uc browser okulun internetinden facebook ve twittera giriyor