Lütfen Yardım Edin .....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
powwet

powwet

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım Edin .....
İyi günler direk konuya gireyim [ 5800 xpressmusic ] kullanıcısıyım

telefonu alalı baya oldu ama hiç yazılım yüklemedim daha doğrusu yükleyemedim Nokia suite - Ovi suite de hata alıyorum

yarıda kesılıor telefonun sürüm ü [ V52.0.007 ] yeni olarak [ v60 ] sürümü gözüküyor fakat güncellemeyı yapmıyor telefondanda denedım.

hiç hack lemedim sizce hacklesemmi ? daha once yapmadıgım ıcın pek bır bılgım yok nasıl yapılacagı konusundada yardımcı olrmusunuz. ve dosyaları da paylaşırsanız sevinirim [Bu arada garantısı zaten bıttı ] ama hack tele zarar verırmı ? şimdiden tşkrler...

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
proları ovi suite üzerindenmi yüklüyorsun?
Eğer öyleyse proları bluetooth ile yolla veya pc de kart okuyucu varsa kartı tak proyu at ,telefonda dosya yöneticisine gir proyu bul yükle.

kadem115

kadem115

Üye
üst konudakı ''bir hack işlemi bu kadar pratik ve kolay olur '' baslığı altındaki konuyu incele 5 dk ya yaparsın

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Konu yanlış yerde.S60v5 bölümünde olmalıydı.Soruna gelecek olursak hack bu zamanda asla telefonuna zarar vermez.Üst konudaki anlatım ise bu yöntemler arasındaki en kolay ve en garantili yöntemdir.Ama yaparken anlatımların dışına çıkma sakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...