lutfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jonturk55

Üye
    Konu Sahibi
lutfen yardım edin
Almanya dan gelen bir iphone 4 4.0.1 satın aldım.telefonu kayıt ettirecek bir vatandaş bulamadım. Bir telefoncu yaptırabileceğini söyledi ve 70 tl karşılığında yapmamam gerekmesine rağmen telefonu kayıt ettirdim.sorgulamada yolcu beraberinde getirilen cihaz olarak görünüyor.
Ancak cihaz şu anda hiçbir hatla calışmıyor.telefonu i phone larla ilgilenen bir servise gösterdim.unlock yapılmasına rağmen telefonun calışmadığını bunun sebebinin yabancı bir pasaporta kayıt edilmiş olma ihtimali olduğunu söyledi.telekomünikasyon kurumunu aradım kimin adına kayıtlı olduğunu söyleyemeyeceklerini söylediler.telefoncu da bilmiyor.sadece süekli yaptığımız iş hiçbir sorun cıkmadı diyor.bu adama telefon kaydı yaptıran başka tanıdıklarım da var ve hepsi kullanıyor.
bu arada telefonun icindeki facebook gibi bazı programlar acılmamaya basladı ve bazı işlevleri cok gec calışıyor.mesela tustakımını acıyorum sürgü 3 saniye sonra ilerliyor.bi gariplik var ama anlamıyorum.
aklınıza gelen ihtimalleri yazarak bana yardım ederseniz cok sevinirim.

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşım basebandına bi bak ona göre cevap yazalım basebandın ne..

jonturk55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım basebandına bi bak ona göre cevap yazalım basebandın ne..
baseband ne diye sormalıyım önce :) cunku nokıa lara fabrikasında yuklu olmayan bir dil seceneğini bile ekleyebilirken i phone a cok yabancıyım

hakankurban

hakankurban

Üye
ayarlar+genel+hakkında nın içindeki MODEM FİRMWARE yazan yerdeki rakamlar ne ona bak

jonturk55

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar+genel+hakkında nın içindeki MODEM FİRMWARE yazan yerdeki rakamlar ne ona bak
01.59.00 yazıyor

--------------- Ekleme ---------------

ben gidip dün garantili aldım bi tane zaten.şu an problemli olanı da bi arkadaşım istiyor ama bun şekilde satamam kimseye.zaten teknik detayını bilmiyo. kimsenin gözünde sahtekar olmak istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt