Lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1HAN1

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım edin
slm başka sayfalarda yazdım ama cevap alamayınca konu açmak zorunda kaldım kusura bakmayın
Yeni bir samsung gt-s3653 wifi telefon aldım telefon hafızasındaki resimleri ve zil seslerini hafıza kartına taşımak veya silmek istiyorum ama dosyaların karşısında kilit işareti var ve sys yazıyor
ne silebiliyorum nede taşıyabiliyorum
yeni bir resmi duvar kağıdı yapamıyorum yetersiz hafıza diyor lütfen bu sorunu çözmem için yardım edin
Şimdiden herkese teşekkürler

bratislav

bratislav

Üye
Cevap alamaman normaldir,bakıpta en azından yorum getiren de var bakıp çıkanda bu 2.dediğim daha fazla oranda.Hafıza kartına taşıyamamanın sebebi telif hakkı korumalı olması resim ve zil seslerinin.Bu bütün telefonlarda vardır.Adamlar üretirken telefona koydukları firmaya has argümanları kopyalanmasın,çoğatılmasın die korumalı yaparlar,yani bluetooth ilede gönderilemez.Yetersiz hafıza uyarısında yapabileceğin şey telefonun kendi hafızasında(bellek kartın varsa ondakileri kastetmiyorum)çektiğim fotoğraf olabilir,yüklediğin mp3 olabilir bunlardan bi kaç tanesini hafıza kartına taşı sonra tekrar duvar kağıdını koymayı dene büyük bi ihtimal olucaktır

1HAN1

Üye
    Konu Sahibi
cevap verdiğin için teşekkürler

bratislav

bratislav

Üye
Rica ederim.Sonuçta bu gün sen yardım istersin yarın bi gün ben isterim.Kaile alınıp cevap verilmesi her kez için güzel bi şeydir.Umarım Sitede konuya bakıp çıkanlardan ziyade bakıp cevap veren,en azından bir fikir beyan eden arkadaşların sayısı çoğunlukta olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt