Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lütfen Yardım Edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alihan
Üye
Konu Sahibi
lütfen Yardım Edin
arkadaşlar msn de arkadasım farkında olmadan virüs gönderdi şimdi dedim ki format atmaktan sa bnm pc iki ayrı harddisk halinde c yi d ye kopyalayıp c yi biçimlendirsem etkisi olurmu virüs gidermi lutfen yardım edin yoksa gonderenı gıdıp dövücem
yitik savaşçı
Üye
Ya virüsle yaşamayı öğreneceksin ya da formatı kökleyeceksin... Çünkü anlattığın yöntemle virüsü ordan oraya taşırsın ancak.
Shadowman07
Üye
format en temiz yöntem..
msw
Üye
Ben ikiye ayırıyorum zaten öyle kullanıyorum Eğerki bişey oldu virus geldi temizlenmiyor diyelim C yi formatlıyorum D ye dosyalarımı atıyorum kesin çözüm oluyor ... Virus genelde C ye zarar verir
eltu
Üye
Nod 32 Kur Update Et Bİlgİsayarini Tarat Bulur İmha Eder Sonrada Bİr Daha VÜrÜz Dİbİnden Bİle GeÇemez
Treable
Üye
eltu' Alıntı:
Nod 32 Kur Update Et Bİlgİsayarini Tarat Bulur İmha Eder Sonrada Bİr Daha VÜrÜz Dİbİnden Bİle GeÇemez
arkadaşlar msn de arkadasım farkında olmadan virüs gönderdi şimdi dedim ki format atmaktan sa bnm pc iki ayrı harddisk halinde c yi d ye kopyalayıp c yi biçimlendirsem etkisi olurmu virüs gidermi lutfen yardım edin yoksa gonderenı gıdıp dövücem