Lütfen Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dinde

dinde

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım Edin
arkadaşlar benim bayağı büyük bi sorun var ALLAH daha kötüsünü göstermesin konuya geleyim
benim 160 gb bir harici hdd,m dün den beri bi çok şeyi denememe rağmen (dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda)diye uyarı alıyorum,geçen günde aynısı oldu ama bilgisayarı yeniden başlatıcakken
bu diskte tutarsılık gözlendi düzeltiliyor gibisinden uyarı geldi ve normale döndü.2 yıldan beri bütün herşey onun içindeydi resimler prolar hatıralar anlayacazınız herşey bana yardım edebilecek birileri varsa çok sevinirim İÇİNDEKİLER çok kıymetli benim için hata ayıklama motoru falan bişey duymuştum ama bulamadım selamlar

RockFord Fosgate

Üye
eger ıyı bır teknık servıse goturursen ıcındekılerın hepsını kurtarırlar!!hıc problem olmaz!

dinde

dinde

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş bi pro falan yokmuki acaba şu konu dizinlerini düzeltecek önce olduğunda pc kendisi düzeltmişti

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(dinde &#064; Apr 4 2006, 09&#58;49 PM) [post=310017]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar benim bayağı büyük bi sorun var ALLAH daha kötüsünü göstermesin konuya geleyim
benim 160 gb bir harici hdd,m dün den beri bi çok şeyi denememe rağmen (dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda)diye uyarı alıyorum,geçen günde aynısı oldu ama bilgisayarı yeniden başlatıcakken
bu diskte tutarsılık gözlendi düzeltiliyor gibisinden uyarı geldi ve normale döndü.2 yıldan beri bütün herşey onun içindeydi resimler prolar hatıralar anlayacazınız herşey bana yardım edebilecek birileri varsa çok sevinirim İÇİNDEKİLER çok kıymetli benim için hata ayıklama motoru falan bişey duymuştum ama bulamadım selamlar
[/b][/quote]

Senin harddiskte birşey yok merak etme. Silmeye çalıştığın dosyalar silinmiş fakat kısayolu kalmış ve sen tekrar silmeye çalıştığında bu tip uyarılar verir. Fakat bu benim söylediğim sadece bir örnek. Çalıştır penceresine "chkdsk" yazıp enter&#39;a bastığında böyle problemleri tespit eder windows. Fakat düzeltme yapmaz. Düzeltmek işlemi bilgisayarı tekrar açtığında (yeniden başlattığında değil) yapılır. Dolayısı ile korkacak birşey yok. Ama bu sana bir ders olsun. Yedek al.

tilah06

Üye
arkadaşım EasyRecovery Professional indirirsen tüm dosyalarını alırsın ben yeni kurtardım bilgilerine,kurduktan sonrada data recover diyorsun sonra da advanced recovery seçiyorsun neresi kayıpsa seçiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt