Lütfen Yardım edin! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım edin! :(
6630 kullanıyorum.. bazı HD oyunlarını oynayamıyorum.. telefon yediden başlıyo..:mahcup: arkadaşlarımızın bazıları ?:\system\libs içinde bazı dosyalardan olduğundan söylüyorlar ama bende zaten o dosyalar yok..:deal: yardım edebilecek bir Müslüman Türk yok mu ??:(

e_korn

e_korn

Üye
Hangi oyunlar ki? Bak dostum bunun nedeni ram'den oluyor telin ram'ini boşaltman gerekiyor ki freeram prosu bu işi hallediyor forumda bulabilirsin. Fakat kasteddiğin oyunlar n-gage ise evet bazı libs dosyalarına ihtiyacın var onları da forumda bulabilirsin

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
tşk:islik

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Zararlı Lisler hatırladıklarım şunlar var....
* ECom.dll
* EComServer.exe
* Http.dll
* Httptcphnd.dll
* INetProtUtil.dll
* securesocket.dll
* SSL70.DLL
* ssladaptor.dll
* Stringpool.dll
Ama sorunun bundan kaynaklandığını düşünmüyorum 6630 iyi telefondur sen bi Format at sonra dene yine...:oke:
Format için....:
Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi?
Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek
format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.
Not formatta tüm bilgiler silineceğinden Format öncesi önemli bilgilerinizi Telden almanızda fayda var...:oke:
İyi Forumlar...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bu libslerden olan varsa sil ama HD oyunlar için Libs gerekmiyor....N-Gage oyunlarında Libs kullanılıyor....

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
sağol abi..

Bora

Bora

Üye
sgh-i550w nun format koduda *#7370# ilginç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt