Lütfen Yardim Edin Bu Ne Biçim Iş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

villy

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardim Edin Bu Ne Biçim Iş
Arkadaşlar , telefonum 6600 ve arada telefon mesaj göndermek istiyor :vur: , tekrar mesajı diyor ve bu mesaj multimedya mesajı ve göndereceği numaralar telde olmayan numaralar. Format attım mı geçiyor. Sonra bazı uyglumalar başlattım mı (mp3 dinlemek gibi) tekrar yapıyor.Nerden kaynaklanıyor olabilir. Vereceğininz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Noktalı,

Üye
cep telefonu virüslerinden birisi(büyük ihtimalle ComWarrior) bulaşmış olabilir.
hafıza kartını çıkart ve tekrar format at.
mümkünse hafıza kartına da format at.çünkü comwarrior dosyarını hem telefona hem hafıza kartına atıyor.
ayrıca internette f-comwarrior diye bir program vardı.bu program telefonunu kaptıp açıyor ve virüs o anlık çalışmıyor.herhangi bir dosya yönetici programıyla virüsün dosyalarını silebirlsin

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
eğer telefonunda turkcell / telsim / avea yazan yerde arada sırada com warrior yada benceri bi simge çıkıyorsa korkarım virüs bulaştı!!.. bunun için benim arkadaş servise götürdü KVK ya garantisi yoktu 15 ytl aldılar en kesin yöntem bu çünkü bizde hard format hafıza kartına format denedik!!..

ayrıca sakın hafıza kartını başka bi makineye bağlamaya çalışıp format atmaya çalışma ona da bulaşır bilgine!!.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt