aliens Üye GSCASSİO' Alıntı: ben ekran kartını almayı 0 düşünüyorum bana birkaç ekran kartı söylermisiniz sıfır olacak ve hepsiburada teknosa gibi yerlerden olursa iyi olur Genişletmek için tıkla ... maksimum limit ne kadar?
GSCASSİO' Alıntı: ben ekran kartını almayı 0 düşünüyorum bana birkaç ekran kartı söylermisiniz sıfır olacak ve hepsiburada teknosa gibi yerlerden olursa iyi olur Genişletmek için tıkla ... maksimum limit ne kadar?
aliens Üye GSCASSİO' Alıntı: VALLA PC İÇİN 850 FALAN İŞTE HESAPLA Genişletmek için tıkla ... orası tamamda, sadece ekran kartı için ne kadar düşünüyorsun.?
GSCASSİO' Alıntı: VALLA PC İÇİN 850 FALAN İŞTE HESAPLA Genişletmek için tıkla ... orası tamamda, sadece ekran kartı için ne kadar düşünüyorsun.?
GSCASSİO Üye Konu Sahibi 0 tl ile 150 tl arası bişey ama abimle karar verdik o çorumdaydı şimdi geldide pc öğrtmeni iyi diyo pro 2000 e
0 tl ile 150 tl arası bişey ama abimle karar verdik o çorumdaydı şimdi geldide pc öğrtmeni iyi diyo pro 2000 e
GSCASSİO Üye Konu Sahibi Sağolun arkadaşlar özellikle aliens arkadaşım pro 2000 i aldım kasmadan sorunsuz en yüksek özellikte fifa 11 i oynuyorum
Sağolun arkadaşlar özellikle aliens arkadaşım pro 2000 i aldım kasmadan sorunsuz en yüksek özellikte fifa 11 i oynuyorum
aliens Üye GSCASSİO' Alıntı: Sağolun arkadaşlar özellikle aliens arkadaşım pro 2000 i aldım kasmadan sorunsuz en yüksek özellikte fifa 11 i oynuyorum Genişletmek için tıkla ... rica ederim. yeni sistemin hayırlı olsun.
GSCASSİO' Alıntı: Sağolun arkadaşlar özellikle aliens arkadaşım pro 2000 i aldım kasmadan sorunsuz en yüksek özellikte fifa 11 i oynuyorum Genişletmek için tıkla ... rica ederim. yeni sistemin hayırlı olsun.