lütfen yardım edin acill!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım edin acill!!
sayın arkadaşlar bundan 2 gün önce kardeşim kendi facebook sayfasına giriş yaptı şifresini biliyodum unuttum..ama bildiğim kadarıyla bilgisayar bu cookileri bir alanda depoluyormuş...yada ben bu şifreyi bilgisayardan nasıl bulabilirim programlamı yada programsızmı acill yardım edin şimdiden sağolun..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Buna gerek yok...Ş*ifreyi yazdığınız yerin hemen üstünde "Ş*ifremi Unuttum" ya da "Forgot Your Password" yazan yere tıklayın , orda verilen kodu kutucuğa yazın ve alt kısmına da giriş yaptığınız e-mail adresinizi yazın , ş*ifre sıfırlama ile ilgili bir mail e-mail adresinize gönderilecektir...

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kardeş msn Şifresini bilmiyorumki yoksa yapardım zaten ama yok...

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Bu istediğiniz cookie hack'e girer ve forum kurallarını bırakın yasadışıdır.
MSN şifresini de bilmiyorsanız ve MSN'de parola kayıtlıysa oradan tıklayın, önce msn parolanızı sıfırlayın sonra Facebook parolanızı sıfırlayın.

Ayrıca zaten daha önce giriş yaptığınız bilgisayar size parola soruyorsa cookie falan kalmamış demektir.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
ama niyetim cookie hack değil bunu bilin kardeşime bir ders vermem lazım o kadar..yanlız dedikleriniz benim açımdan bana yardımcı olmuyor..ve ayrıca sinirlenmeye gerek yok sanırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt