>>>>>lütfen yardım edin 5800(önerileriniz plsss)<<<<<

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
>>>>>lütfen yardım edin 5800(önerileriniz plsss)<<<<<
selamın aleyküm iyi akşamlar arkadaşlar şu anda N73 kullanıcısıyım ve güzel bir tlf almak istiyorum gözüme 5800 xprss i kestirdim. tavsiye edermisiniz sizce almalımıyım. program delisi birisiyim hep yeni programlar yüklüyorum şu anda ki telefonuma. sizden isteğim
1.acaba öneri ve tavsiyeleriniz neler

2. biraz baktım da foruma n73 e 5800 dan daha fazla program yükleyebiliyoruz. çünkü n73 için bayağı program var ama 5800 için forumda fazla program göremedim. acaba yanlış yerlere mi baktım ?

3. n73 e yüklediğim programları 5800 a yükleyebilirmiyim?

4. telefonda karşılaşılan sorunlar varmı?

5. hangi programları yükleyebilirim 5800a?

lütfen bu sorularımı yanıtlarsanız beni çok sevindirirsiniz. bekliyorum cvplarınızı ALLAH'a emanet olun teşekkür ederim şimdiden.:bye2::bye2::bye2::bye2:

Revengeful

Emekli Yönetici
4) kasasında açıklık olmadığına dikkat et.
arasıra donma oluyor.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
selamın aleyküm iyi akşamlar arkadaşlar şu anda N73 kullanıcısıyım ve güzel bir tlf almak istiyorum gözüme 5800 xprss i kestirdim. tavsiye edermisiniz sizce almalımıyım. program delisi birisiyim hep yeni programlar yüklüyorum şu anda ki telefonuma. sizden isteğim
1.acaba öneri ve tavsiyeleriniz neler

2. biraz baktım da foruma n73 e 5800 dan daha fazla program yükleyebiliyoruz. çünkü n73 için bayağı program var ama 5800 için forumda fazla program göremedim. acaba yanlış yerlere mi baktım ?

3. n73 e yüklediğim programları 5800 a yükleyebilirmiyim?

4. telefonda karşılaşılan sorunlar varmı?

5. hangi programları yükleyebilirim 5800a?

lütfen bu sorularımı yanıtlarsanız beni çok sevindirirsiniz. bekliyorum cvplarınızı ALLAH'a emanet olun teşekkür ederim şimdiden.:bye2::bye2::bye2::bye2:

5800 a neden şuanda daha az program olduğunu söyliyim 5800 symbian os 9.4 gibi yeni çıkmış yani son versiyon olan bir symbianla birlikte geliyor haliyle buna göre programlar daha yeni yeni çıkıyo ama bundan 1-2 sene sonra dahada cok program cıkar şöyle özetliyim xp kullanıyorsun bılgısayarında vistanın veya windows 7 nin yeni çıktığını düşün...uyumlu programlarda sorun yaşarsın bunun gibi bişi...

ve tabiki 5800 n73 ten özellik olarak daha iyidir tartışılmaz...iyi olmasa ilk cıktığı zaman 3 milyon adet satıp nokia nın yüzünü güldüren ve bu gune kadar nokianın en cok satılan telefonu olmazdı...ayrıca 5800 ın işletim sisteminin n97 ile aynı olduğunu düşünürsek değeri 1500 tl olan bir telefonla aynı işi yapmak hemde 500 liraya müthiş değilmi?

--------------- Ekleme ---------------

1.5800 yerine n79 da alabilirsin arada 100 tl fark var
2. Symbian S60 v3. (OS v9.1, 9.2, 9.3) Uygulamaları burda n73 için burdada 5800 Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Uygulamaları evet n73 te daha fazla uygulama var
3.evet yükleyebilirsin
4.açıklık problemi,donma,ahize problemi ........
5.buradaki Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Uygulamaları

5800 alırken ;

denildiği gibi kasadaki açıklık varmı dikkat et ki 3. versiyonlarda bu yok son seride...ilk seride bazı hatalar vardı giderildi
kutusunda trt bondrolü varmı dikkat et ve olursa kvk. hungary malı olursada iyi olur cunku 5800 made in hungary fabrikası ana üretim yeri nokia nın ve ödül almış bir fabrıka gıdıpte finland arama cunku oradan cıkanlarda sorun vardı...

--------------- Ekleme ---------------

sorunun olmasının tek sebebi ise ilk 5800 lar fındand malıydı yanı 1.ci seri orada üretildi bundan dolayı...3.cü seri al alacaksan bunuda nerden anlıycam dersen 3.cü serilen başlıca özellikleri hungary malı olması ve v3. ile birlikte gelmesi...

viranufuk

viranufuk

Üye
valal ben şimdiye kadar kullandığım telefonlardan en iyisi 5800 bundan önce n73 me vardı bende ikiside nokianın çıkardığı en iyi telefon eğr dokunmatik kullanmak istiyorsan 5800 da teredürt etme al tüşlü kullanmak istorsan n73 ü değiştirmee derimm

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim sağolun arkadaşlar:D

musty38

musty38

Üye
bende ikiside var 5800 ı eline alırsan n 73 e n 79 a daha bakmassın

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
neden peki kardeş biraz açıklarmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt