lutfen yardım edin 2htc arasında kaldım yardım lutfen.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1346

Üye
    Konu Sahibi
lutfen yardım edin 2htc arasında kaldım yardım lutfen.!
2htc arasında kaldm htc desıre hd 1.5 gb digerı ıse htc 3d hangısı nı almalıym yardmcı olun

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ne amaçla kullanacaksın telefonları onu belirt yardımcı olalım (hani oyun mu internet mi uygulama falan mı)

1346

Üye
    Konu Sahibi
genelı oyun olucak oyun ıcn htc hd oyun ıcın sanırım ıslemcısı guclu fakat sanırım ramı 750 mbyt 3d deise 1 sanırım ama hd 1.5 ghz islemcı oldunu duydm 3d de 1ghz miş heralde

Samurbebe

Üye
Kardeş ikisini alma bizim ustada htc sansetion var 1.900e almıs benım c6 01 im 600 tl ye aldm bisi ındıremıyor nokia C7 C601 öneririm

djsalih91

djsalih91

Üye
satılık c6-01 399 tl

1346

Üye
    Konu Sahibi
android almak ıstıyorum hem ekran kartı olmalı ramıde yuksek olmalı onun içın bu modellri almak ıstedım oyun ve wap icın ıdeal bence sızınde goruslerınızı almak ıstedım tam 6senedır symbian kulanıyorum sogudum artık demek ıstedıgmı anlamıssınızdr umarım

1346

Üye
    Konu Sahibi
telefon senınmi fiyat normal aslında 800 mhz islemcı 150 mbyt dahili hafızası var fakat bazı oyunlar var baya boyutlu onun ıcn kendı hafızası yuksek olmalı benım ıcn ram de az o telde onerın ıcın tesekkurler ya htc yada arkadasın dedı gıbi glaxy s2 almayı dusunuyorum satacak olan varsa soyleye bılır evo . Hd veya galaxy 3 unden bırını alamayı dusunuyorum ıslem cılerı 1 ghz ve uzerınde ram de 1 gb dahılı 1 gb hafıza var . Onun ıcn bole bı chaz arıyorum

----------Eklendi @ 16:57:29 ---------- Yazıldı @ 15:20:21 ----------

htc 3d evo almaya karar verdım

1halimselim

Üye
Her ne için kullanacaksan kullan HTC telefonlar arasında ikisini de önermem. Önereceğim en birinci htc telefon HTC Sensation XE, ikincisi de HTC Sensation. Performans, hız, ekran kalitesi, tasarım, kamera vs vs.. Çok daha detaylı bilgi verirdim ancak her tarafta bu ve benzeri telefonlarla ilgili yapılmış çalışmalar, kıyaslamalar, videolar mevcuttur. Bir HTC kullanıcısı olarak şiddetle bu ikisinden birini tavsiye ediyorum.

1346

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkurler evo nun 1.2 islemcısı var 1 ram oyun ıcın uygun

1346

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu evo da hangı ekran kartı vardı 540 cpu diyolar ama hangi model aradım bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt