Lutfen yardim edermisiniz? Galaxy fit cihazim acilmiyor,Samsung Galaxy s5670 yazib kaliyor oyle((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lutfen yardim edermisiniz? Galaxy fit cihazim acilmiyor,Samsung Galaxy s5670 yazib kaliyor oyle((
Merhaba maxicepciler,ben Azerbaycandan yaziyorum.Ilk defa bu forumda bir yardim konusu actim.Neyse..
Dun aksam android cihazima bir font ekledim.Font eklenince reboot gibi sey geldi,telefon kapandi ve acilmadi.Kendim acmaya calistim Samsung galaxy s 5670 yazisi geliyo ve hic bi sey olmuyo,lutfen yardim edin,bir az formu inceledim yeni rom falan kurmam gerekiyormus fakat internet hizim baya yavas oldugu icin 100-150 mb gibi romlari indiremedim.Ne yapa bilirim acaba? evde galaxy ace var onun romunu falan yedekleye bilirmiyim fit-e? bide tuslari kullanarak recoveryden formatladim,yinede tik yok

Cihazin backup unu almis miydin ?

- - - Eklendi - - -

http://pcmyandroid.blogspot.com/2012/02/galaxy-fit-orjinal-turkiye-rom.html

Yukaridaki linke tiklayin oradan yeni bir romun nasil yuklendigini anlatiyor yeni rom yukleniyin odinle duzelir bence

Konu Sahibi
hayir oylece kapandi kaldi,hic bi sey yapamaz oldum((

- - - Eklendi - - -

yardim etmek istedigin tesekkur ederim,ama benim sorunum bide bu yandan var ki internet hizim cok dusuk,su romlarda buyuk yuklemek olmuyo 100-150 mb. gibi dosyayi indiremiyorum,odini indirdim ama romlari indiremiyorum dusuk internet hizi yuzunden

- - - Eklendi - - -

bide verdigin linkde sayfa bulunamadi yaziyo

- - - Eklendi - - -

lutfen yardimci olurmusunuz telefonum nerdeyse 1 gun oldu kapali kullanamiyorum,cok sinirleniyorum((

Konu Sahibi
kardes iste diger sorunumda o romu indirememem , internet hizim dusuk ama 112.4 MB dosyayi indiremiyorum,ne yapa bilirim?

- - - Eklendi - - -

acaba boyle bi sey mumkunmu?:evde bir galaxy ace var,onun romunu yedekleyib odin ile falan kendi telefonuma kura bilirmiyim? telefonun calismasi icin,boyle bi sey mumkunmu?

- - - Eklendi - - -

yardim edermisiniz?

Olmaz olmaz telefonu brick felan edersin sakin yapmaz internet hizinin dusuk olmasina gelince bizim yapabilecegimiz bisey yok internetin hizli oldugu zaman kurarsin romu ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...