lütfen yardım e55 hackliyemiyorum yeni aldım delircem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emn3535

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım e55 hackliyemiyorum yeni aldım delircem
arkadaşlar forumdaki çoğu yöntemi denedim lütfen biri yardım etsin yok mu daha çözümü alalı 2 gün oldun. fw si 034,001 yokmu bi yolu

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
telefonunuzun imei ile sertifika alıp , Hellox proghramını sertifikalayıp denedinizmi...

emn3535

Üye
    Konu Sahibi
denedim helloxu açıyorum unpacth ta takılıo

karacalan

Üye
Şöyle yap git bilgisayara ( sertifikan var olarak kabul ediyorum) internetten google den bindba signsis ile hellox v.1.03 programını sertifikala sonra telefona at .telefonda hellox u çalıştır o gerisini yapar sonra teli kapat aç.artık hack li telin

emn3535

Üye
    Konu Sahibi
var sertifika tmm deniyorum

murat3702

murat3702

Üye
Sonucu yazarsan memnun oluruz bilelim oluyormu olmuyormu?

--------------- Ekleme ---------------

Şöyle yap git bilgisayara ( sertifikan var olarak kabul ediyorum) internetten google den bindba signsis ile hellox v.1.03 programını sertifikala sonra telefona at .telefonda hellox u çalıştır o gerisini yapar sonra teli kapat aç.artık hack li telin

Dediklerini aynen uyguladım ben fakat Programın yüklenmesine izin verilmedi erişim engellendi uyarısı veriyor. E55 Tel 034.001yazılım sürümü

karacalan

Üye
Senin telefonun hack i desteklemiyor da olabilir peki s603v mi yoksa başka mi işletim sistemi senin telin)bir araştırmak lazım

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
Unpacking files denen yerde bende takıldım. Bende e63 var. Yazılımım güncel olmasına rağmen yeniden güncelle dedim ve güncelleme bitipde telefon açılınca hemen sertifikalandırdığım helloxu kurdum. Takılmadan bitirdi işi. Yazılım güncelledikten sonra sanırım telefon güvenliği bir dahaki kapatıp açılmaya kadar tam olarak çalışmıyor :D ve bu sayede unpackingde takılmadım.

emn3535

Üye
    Konu Sahibi
olmadı yine takılda bende güncelleme yapıp deniyeceğim şimdi becerebilirsen sonucu yazarım

güncelleme yok e55 de resmi sitede

arkadaşlar oyun oynarken tuşlarda basmıyor bu sorunu nasıl çözcez varmı programı

ozgurbutun

Üye
dostum e 55 in sertifakasını nasıl aldın ? bende ses kayıt programı yüklemeye çalışıyorum fakat sertifika istiyo opda ya baktım e 55 için sertifika yok birisi yardımcı olursa çok sevinirim

e55 e sertifika almam gerekeıyomuş ses kayıt için yardım lütfen

MehmetErdaL

MehmetErdaL

Üye
arkadaşlar bende de e55 var ama sertifikalamayı hiç bilmiyorum.Hiç bilmeyen biri için güzel bi şekilde sıfırdan anlatabilecke olan varsa.Allah razı olsun ondan

emn3535

Üye
    Konu Sahibi
opdadan alınıyorda bn hackleyemedim walla kardesım forumda var opdadan nasıl alınacağı. yapabilen varsa yardım banada?

ismailnayir

Kapalı Hesap
e55 v34 hacklemek isteyenler aşağıdaki linke göz atabilirler. tarafımca denenmiştir ve başarılı şuan telefon hackli.
denemek isteyen arkadaşlara tavsiyem ingilizceniz iyi ise yapın. açıklamalar ingilizce ve bu yöntem de hack firmwareye dahil ediliyor adımları doğru yapmak lazım. hack işlemi hard format sonrası gitmiyor. telefonu çökme tehlikesine karşı yine de yapma isteyenler buyrun link

bu başlığı google arayıp buldum. akıllılar çıkıp bişeyler söylemesin kopyalayıp yapıştırmış (sadece link verdim açıkcası) diye bunu söyleyene kadar arayıp bulsunlar o zaman

Müttaki

Üye
yaaa bende e 55 i bir türlü hack leyemedim.....takılıp kalıyor...????

amerty95

amerty95

Üye
.jar uzantılı oyunlarda klavyenin sol alttaki tuşuna iki kere bas, sis ve sisx oyunlar için magic (forumda var nasıl kullanıldığı) programını kullanabilirsin, mobil siteden girdiğim îçin alıntı yapamadım, önceki sayfada sorulmuş da oyunlarda klavyeyi nasıl kullanacağımızı, yoksa konuyla alakalı olmadığını biliyorum

deforze

deforze

Üye
sol altta çapraz ok var iki defa bas oyunu açtıktan sonra ,tuşlar çalışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt