LÜTfen yardım. bilgisayarım googledeki baslıkları tıkladıgım zamn baska sitelere giriyor

Sponsorlu Bağlantılar

caygen

caygen

Üye
    Konu Sahibi
LÜTfen yardım. bilgisayarım googledeki baslıkları tıkladıgım zamn baska sitelere giriyor
LÜTfen yardım. bilgisayarım googledeki baslıkları tıkladıgım zaman kendiliginden baska yabancı sitelere giriyor google viruslenmıs galiba ne yapmam gerekiyor lutfen yardım ve de antivirus programları ismin yazıp bırakmayın.ne yapmam gerekir bunları birdaha bu virusleri almamam için vede nasıl temizleyebilirim pc mi bu virüslerden.bircok antivirus de denedim ama nafile bu google yi eski haline nasıl getirebilirim.google ana sayfasına gidiyorum bir baslık yazıyorum.örnegin caygen diye karsımıza cıkan içinde caygen kelimesi bulunan sitelere girmek için baslıga tıkladıgım zaman baska sitelere giriyor.hemde cıplak kadın siteleri,biri gelıyor utanıyorum lutfen yardım...:agla

Hellboy®

Hellboy®

Üye
format at bence

caygen

caygen

Üye
    Konu Sahibi
ok de nasıl format atacam.atmadan evvel ne yapmalıyım.. :(

caygen

caygen

Üye
    Konu Sahibi
ok hallettim bu sitede bir arkadasın vermiş oldugu ad-aware programını indirip tarattım hal oldu artık özgürce google de arastırmalar yapıyorum. BUrdan ad-awareyi indirin bu konuyu acan 35caldion arkadaşa tekrar tşkler..

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bendede oldu açılan siteler sapıkçaydı sonra ad aware ve entivirüs taramasından geçirirken ad aware bir dosyada takıldı tarama bitmedi format attım ve kurtuldum

esmer-im

esmer-im

Üye
saçmala be her haltta format atılır mı ad-aware yukle ve tarat
kesinlikle casusu bulucaktır ve sonra sil işte bu kadar

formatmış pehh :)

maisa

Üye
çok teşekkürler bende de aynı sorun vardı.hallettim.

Üst Alt