Lütfen Yardım! Batarya & Uyg. Kapanması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllForTurkey

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım! Batarya & Uyg. Kapanması!
merhaba arkadaşlar.aranızda yeniyim.hemen derdime geçiyorum.
nokia 6600 kullanıyorum.arkadaşımdan almıştım telefon bitik bir haldeydi.neyse 35ytl verdim yaptırdım.
telefoncu dediki 14 saat kapalı şarj edeceksin dedi.ettim fakat biara açtım bi baktım mesajlara felan sonra tekrar kapattım.şarjım çok az gidiyor 1-5 saat.daha fazla gitmiyor.gittim sordum bi 14 saat daha et dedi.bu sefer tam olarak ettim.yine aynı.işin ilginç yanıysa sorun bataryadan dicem ama 4 tane farklı farklı batarya denedim telefonda hepsi aynı gidiyor.
gittim durumu anlattım.virüs bulasmıs dedi.format attı herşeye.yine aynı gidiyor batarya.neden oluyor anlamadım birtürlü.en fazla giden batarya kullanmadıgım halde 5 saat gitti.lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen.
birde telefonda sürekli şu 2 hatayı veriyor

uyg. kapandı nclist
uyg. kapandı main

bunlar neden oluyor nasıl düzelticem yardımcı olurmusunuz lütfen sorunlarıma.şimdiden çok teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum:(

deniz_177

deniz_177

Üye
kardesim senin telefona hç bisey yaptırma verdiğin paraya yazık olmus sat onu 7610 al baba gibi tel valla

AllForTurkey

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar biliyorum 6300 almayı düşünüyorum şimdi bunu idareten aldım ama bu sorunlarıda çözmem gerekiyor.lütfen yardım edin sorunlarım hakkında..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Lion pil sanırım lionlar anlatıldığı gibi deil aşırı pil harcıyor. 6300'da lion pil.

AllForTurkey

Üye
    Konu Sahibi
lion pil degil stc bl-4c ve 5c.yalnız bataryayla ilgisi oldugunu düşünmüyorum çünki hangi bataryayı denediysem aynı sorun.

typeRkaan

typeRkaan

Üye
Dostum cihazının şarj ünitesinde bi sorun var muhtemelen yada şarj cihazında.Başka bi telefoncuya götürüp anlat durumu.Şarj ünitesiyse içi açılacak cihazın.Ama bence birde başka bi şarj cihazıyla dene

AllForTurkey

Üye
    Konu Sahibi
başka şarj cihazlarıylada denedim arkadaşlar başka bataryalaryada.demekki ünitede sorun war.sanırım.bi baktırayım.teşekkürler

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Telefoncu tam olarak halletmemiş tamirciye tekrar götürmen gerekli donanımsal bir sorun bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...