Lütfen yardım Acilll İphone'umda sorun war.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birand_15

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım Acilll İphone'umda sorun war.
Merhaba arkadaşlar dün İphone 3G aldım.Bugün program falan yükledim ama bir sorun var.Şimdi İphone menüsünü bilirsiniz.bir sayfada 20 simge war bunların en alttaki gri bir bar içinde.bu barın üstündeki sıradaki(yani yukardan 4.sıradaki ) simgeler çalışmıyor.buraya hangi simgeleri koyarsam koyayım çalışmıyor.ama orası başka bir şey yapartken çalışıyor.Restore yaptım yine aynı sorun:lütfen arkadaşlar acil yardım edin.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ttuhaf bisi ama sana tavsiyem yukledigin programlarin hepsini silip yeniden baslatman cihazi

Ozan

Ozan

Admin
Merhaba arkadaşlar dün İphone 3G aldım.Bugün program falan yükledim ama bir sorun var.Şimdi İphone menüsünü bilirsiniz.bir sayfada 20 simge war bunların en alttaki gri bir bar içinde.bu barın üstündeki sıradaki(yani yukardan 4.sıradaki ) simgeler çalışmıyor.buraya hangi simgeleri koyarsam koyayım çalışmıyor.ama orası başka bir şey yapartken çalışıyor.Restore yaptım yine aynı sorun:lütfen arkadaşlar acil yardım edin.

v2.2 kurulu mu ?

birand_15

Üye
    Konu Sahibi
eed.restore da yaptım ama sadece menüde birde arama ekranında o hata war.her yerde herşeye dokunulabiliyor.

turantelekom

Üye
sen o iphonu sattt

powerk

Üye
at gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt