lütfen YARDIM 6600!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
megamen31

megamen31

Üye
    Konu Sahibi
lütfen YARDIM 6600!!!!!!
TELEFONUM ACAYİP YAVAŞBEYLER TELEFONU ALDIĞIMDA TAKIR TAKIR ÇALIŞODU FORMAT ATTIM AMA İŞE YARAMADI NE YAPABİLİRİM:bilmem:TELEFONUM 6600

ubersoldier

Üye
hiç bir sey apamaszın istedigin kadar format at düzelir ama bir yere kadar ondan sonra hep donnma yavaşlama yapar kesinlikle bir tamirciye götür yaparlar ... özellilkle garanti tamircilere her tamirciye verme tlf. yazık STS firması var onlara ver reklam olmasın ama çok kaliteli yapıyorlar tlf.acıldıgı hiç belli olmuyor....

06_._74

06_._74

Üye
Yılıdız Kare 7370 kare yap açıkken ve kapalıyken sim kartını ve hafıza kartını sök bataryayı tak kapalı haldeyken yıldız 3 yes ve açma kapama düğmesine telefon açılıncıya kadar basılı tut normale döner o

toprakumit

toprakumit

Üye
Eğer formatı tele attıysan hafıza kartını biçimlendir. Veya kullandığın temadanda olabilir o yüzden orjinal temaya al telefon biraz daha hızlanacaktır.... Yada son günlerde yüklediğin program varsa o bozuktur ve telefon kasıyodur, programı kaldırmayı dene.... En son olarakta bi programdan çıkacağın zaman no tuşu ile çıkma exit veya çıkış tuşu ile çıkki program telefonun altında çalışıp telefonu yavaşlatmasın... Sevgiler

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
hafıza kartını biçimlendir ve format at belki olur:oke:

drsbusta

Üye
10 mc diye program war hızlandırıyo dene by

megamen31

megamen31

Üye
    Konu Sahibi
hepiniz çok saolun
eyw.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
format sonrası aynı oluyo format at bence

tusubasa

Üye
hıc bısey yapma telefon na vırus falan gırmemıs ama cok oyun veya muzık yuklenmıs telefonu kasmıs olabılırsın hafıza kartım benım 32 mg 250 mg 500 mg ta kulanırken muzık yuklerken veya herhangı bısey 125 kb gectı ana telefon cok agırlasır sende 32 mg kullan

zeki01

zeki01

Üye
YARDIM EDİN DOSTLAR....Dosya yöneticisinden Z İCERİSİNDEKİ BAZI DOSYALARI SİLDİM ..tel herseye hata veriyor resim cekiyor, bulututtu acmıyor sistem hasaı diyor .format cektim düzelmiyor ......ne yapmam gerek ..yardım edersiniz sevinirim ......soft --hart her iki formatı denedim...........

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeş Z deki sistem dosyaları kolay kolay silinmez... Nasıl oldu bu?
Onun bütün sistem dosyası vardı ama benim eski arşivlerimde kaldı bu iki günde bulabilirsem sana upload ederim...

pesimist_style

pesimist_style

Üye
format atmaya devam et... bide karttan olabilir....

PRHACKX

PRHACKX

Üye
bluetooth. kamera galeri dosya yöneticisi çalışıyorsa c,e:/system/programs c,e:/system/recogs c,e:/system/data c,e:/system/shared data dosyalarını sil ve arkaplanda program çalıştırma ayrıca yapılacakları aç oraya speed yaz öncelik yüksek de quokie yaz oncelik düşük de ve işlem kaydı süresini 1 güne getir bunlar telefonu uçurur

ßurçiN

ßurçiN

Üye
cabire benziyor:allalla:

tugay50

Üye
telkefonda kesin ağır bi program var yada program symbiaan o.s programı atmışın

megamen31

megamen31

Üye
    Konu Sahibi
cabir değil ilkbende öyle düşünmüştüm

murat_4646

Üye
hafıza kartın biçimlendirme yap daha sonra telefona format at hızlanacaktır formatattıgında orjinal haline gelmiyosa telde arıza vardır tamirci şart kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt