Lütfen yardim !!! 5800 güvenlik kodu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goralland55

goralland55

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardim !!! 5800 güvenlik kodu
Telefonum 5800 güvenlik kodunu doğru giriyorum ama hatalı diyor format atsamda olmuyo takıldı kaldı bir arkadaşımın da olmuştu bayide yapmışlardı ancak herşey silinmişti bu sorunu telefondaki bilgiler zarar görmeden nasıl düzeltebilirım bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
malesef bilgiler gitmeden duzelme sansi yok var ama oda cihaziniz acik olmasi gerekiyor aciliyorsa nss programi yardimi ile bulabilirsiniz ancak kodu.

sarı bordo

Üye
Telefonum 5800 güvenlik kodunu doğru giriyorum ama hatalı diyor format atsamda olmuyo takıldı kaldı bir arkadaşımın da olmuştu bayide yapmışlardı ancak herşey silinmişti bu sorunu telefondaki bilgiler zarar görmeden nasıl düzeltebilirım bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

Valla aynı şeyi dün bende yaşadım kodu kolay kolay değiştirmem onu denedim 12345i denedim olmadı öyle kaldı *#06* dan mi ne imei numarasını buldum sonra bi site var nfader.su/ diye oraya girip aradım bi güvenlik kodu verdi onu denedim oda olmadı ama sen dene istersen

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Önce telefona yedek oluştur.
Menü > ofis > dosya yöneticisi > yedekle > yedekleme seçenekleri
Rehber , mesajlar, ajanda kayıtları
Seçeneklere girip yedek oluşturun.
Www.nokia.com.tr adresinden en güncel ovi suite programını indirin.
Programı pc ye kurun.
Telefonu usb kablosu ile pc ye depolama modunda takın.
Bilgisayardan dosya ve klasör seçeneklerine girip sistem ve gizli dosyaları göster olarak işaretleyin.
Hafıza kartının içine girin ve şu dosyaları pc ye yedekleyin.
Cities : Backup : Images (resimler) : Music (söylememe gerek yok) : Video (videoların) : Installs (yükleme dosyaları program oyun dosyaları gibi.) : kendi kişisel dosyalarını da yedekle ve hafıza kartını formatla.
Telefonu usbden çıkar tekrar tak. Pc suite yada ovi modunda tekrar bağla.
Ovi programından araçlar > güncellemeler sekmesine gir. Telefon yazılımı bölümünden yazılımı yeniden yükle seçeneğine bas. Telefon yazılımı yeniden yüklenecek.
Yazılım yüklendiği zaman dosya yöneticisinden yedeği geri yükle.
Oyun programları yeniden kurması sana kalsın.

DaNq3rB0y2

Üye
baştan yazılım yükle kokten çözüm

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
adam bilgilerim silinmesin diyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
adam bilgilerim silinmesin diyor

Daha nasıl bilgileri kurtaracak. Anlatım yaptım yedek alma ve hafıza kartını kopyalama. Yazılımı attıktan sonra yedekleri geri yükleyecek. Bunda anlasilmayacak ne var anlamadım.

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
telefonu açsa yedek alacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt