Lütfen Tarife Değişikliği ile ilgili bir sorunum warrrrrrrr yardııımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sedatkarakurt

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Tarife Değişikliği ile ilgili bir sorunum warrrrrrrr yardııımmm
slm arkadaşlar şimdi bugun 22 agustos tamm mı :D ve bgun ben avea hattımı vodefone geçirdm ama daha bugun gittim bi bayiye sözleşme gbi bşi doldurduk en sonunda bana bi sim kartı werdıler dediler 1 hafta snra şebeken gittiginde bunu tak kullan felan bnde ogrendmki kız arkadaşm avea bn boşboşuna vodefoneye geçmeym ddim de nasıl iptal olur ya arkadaşlar sitrese girdim bi cewap werırsenız sevinirim ama çok acil lazım cewap beylerrr

darülmendep

darülmendep

Üye
İptal olmaz diye düşünüyorum

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım birde avea içinde konuşmak gerçekten çok uygundur mesela 55 kontöre avea içi sınırsız var onu kullanırdınız ama artık numaranı taşıdığın için sen en iyisi vodafone heryöneyi seç

amedian

amedian

Üye
Pasam sen yanlis yoldasin, bu konuyuda turkcell altinda acmisin. Hem operator degisikliginde hemde her durumda dikkat yeterli olur :)

gazbakkal

Üye
ara 500 bi hata yaptım affedin beni sizi bırakamam de :D,, Şaka bir yana en yakın vodafone yerine başvur bence iptal edeler bana sorosan kız arkadşınında teşfik et bende avea dan çıktım vodafone geçtim çok mutluyum msn resmen bedava sms desen vodafondan iyisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt