Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LÜtfen Okuyun 3650 3660 Da N-gage Oyunlari Nasil ÇaliŞir?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maniaq
Üye
Konu Sahibi
LÜtfen Okuyun 3650 3660 Da N-gage Oyunlari Nasil ÇaliŞir?
Arkadaşlar n gage oyunlarının 3660 ze 3650 de nasıl çalıştırılabilecegini bilen bir armaşısız varnı bu telefonlar ram i düşük olduğu için calışmıoyor yardım edermisiniz?
CooL'n'Quiet
Üye
sonic fln calısıodu dierleri calısmaz... ancak teli ucus modunda acarsan ramde daha fazla yer oluyor(programı flnda var ucus modu) belki dierleride calısır ama zor
maniaq
Üye
Konu Sahibi
sonigc n de çalış mıo tlfonu nsl açıcam uçuş modunda?
Gokhan43
Üye
Uçuş Modu vs. olmaz öyle şey , telefonun RAM'ından kazancağı en fazla 50-60 K olur ve o da bir şeye fayda etmez , malesef elden birşey gelmez , çalışan oyunlarla yetinip diğerlerini unutacaksınız.
maniaq
Üye
Konu Sahibi
olmaz ki hamiızlık fexplorer ccospress yapa yapa atal oldum sis oyun oynasak istemiom bana ne!!!!!!!
Gokhan43
Üye
O zaman ama N-Gage alacaksınız
sadoes
Üye
3660 ın ustune bıraz para verıp ngage alablırrsın boolellıkle sıkılmamıs olursun bence oole yapman lazım
ugur1709
Üye
Sayın manyak ç a l ı ş m a zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz güzel bir tel al