Lütfen Konuya Herkez Bir Göz Gezdirsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro3viL

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Konuya Herkez Bir Göz Gezdirsin
Telefonumu Araştırdım , Samsung Corby 2'yi Yani.

Size Burda ve Özelliklerinde 240x320 Ekran Yazıyor. Sizden İstediğim Bana Bu Ekrana Göre Real Football Manager Edition Oyununu Bulabilirseniz Linkini Vermeniz. Sitede S40 Java Bölümünden İndirdim Fakat Nedense Ekrana Sığmıyor Telefonun İlk Girişteki Gameloft Simgesi Dahi Görünmüyor Ekranda Bembeyaz Oluyor veya Kayık Oluyor Ekranda.

Dediğim Gibi Telefonum Dokunmatik ve 240x320 Ekrana Sahip. Dikey Böyle Olmasa Bile 320x240 Yatay Olarak Bile Şu Football Manager Edition Oyununun Linkini Verirseniz Çok Sevinicem.

7 Ay Oldu Telefonu Alalı Kahrolası Oyunu Bir Türlü Bulamadım Bu Telefon İçin. Olmazsa Zaten Bunu Nokia C3 İle Değiştirmeyi Düşünüyorum. Neyse Sizden İstediğim 240x320 veya 320x240 Dokunmatik Real Football Manager Edition Oyunu.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Üst konularda bulamadı ise bence uğraşma genelde 240x320 ye oyun bulmak zordur.

Pro3viL

Üye
    Konu Sahibi
Üst konularda bulamadı ise bence uğraşma genelde 240x320 ye oyun bulmak zordur.

Samsung İçin Gerçekten Bulmak İmkansız Gibi Birşey. Aldım Ama Bu Yüzden Aldığıma Bin Pişman Oldum. 6 Aydır Ya Koskoca 6 Aydır Telefona Doğru Dürüst 1 Tane Dahi Düzgün Oyun Bulamadım , Önceki Telefonum 5130'da 1Gb'lık Hafıza Kartının Yarısı Oyun İle Doluydu. İmkanım Olsa Direk Takas Edicem Bu Telefonu Ama Onuda Yapamıyorum.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefonundan Getjar a gir java sistemli olduğu için bulman çok zor.Oyun bulursun zaten onda sıkıntı yok.Program için telefonundan getjar a gir.
..........
Buradan da oyunlara bakabilirsin bir göz atman yararlı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...