LÜTFEN; Forumumuzda Konu Kalabalığı Yapmamak İçin Tüm Yardım İstekleri Buradan Yazılsın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben samsung e251 kullanıyorum.telime waptan program yükleyeceğim zaman tel yüklediğim oyun serfitikasız olduğu için yükleyemiyorum.e250 için serfitika hack programı var mı acaba acil yardımlarınızı bekliyorum...

E-250 için böyle bir program mevcut değil wap.getjar.com a gir 1-2 şey indirmeye çalış bakalım indirebilecekmisin yaz buraya :oke:

rusentas1

rusentas1

Üye
werdiğin wap adresine giremedim kontörüm yok.peki ne var bu adreste

sanalinek

Üye

Öncelikle iyi bir seçim yapmışsın.Telefon yeni çıktığı için Türkçe firware yazılımı çıkmadı. Çıksaydı firware atardık telefonuna düzeltirdik ancak malesef yok.Telefonun hangi firmanın güvencesindeyse oradan türkçeleştirme yapabilirsin telpa, kvk. başarı vb. gibi .Ancak Amerikadan getirdim diyorsun Türkiyede kayıt yaptırdın mı onuda yaz.

Evet türkiyede avea merkezlerden kayıt yaptırdım bora... yani kayıtlı tlf sadece türkçe yüklenmesi lazım menünün... servisi aradım 50tl +kdv karşılığı menü yüklediklerini söylediler.. daha öncelerde nokia almıştım n serisi ve burda netten gördüğüm şekilde gayet rahat menüyü atmıştım... yardımlarınızı bekliyorum saygılar

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Telpa firmasını bir arayıp sor istersen. Orada bu tarz işlemler için çok az ücret alıyorlar bildiğim kadarıyla. Telefonun orjinalliğini bozma bence. sen servise götür telefonunu. :oke:

sanalinek

Üye
Telpa firmasını bir arayıp sor istersen. Orada bu tarz işlemler için çok az ücret alıyorlar bildiğim kadarıyla. Telefonun orjinalliğini bozma bence. sen servise götür telefonunu. :oke:
teşekkürler burdan bilgi aktaracagım sonuç konusunda...saygılar

uA_abdül

uA_abdül

Üye
arkadaşlar samsung c3053ü usb kablosuyla pcye bağladım fakat pc usbyi tanımıyor ne yapabilirim

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
samsung D600'e oyun yükleniyor mu acaba ?

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
rİca ederim.

kdr007

Üye
arkadaşlar samsung studio önceden de bu hatayı veriyordu( ) temp klasörünü tamamen sildim int. indirdim kurdum fakat şimdi bu sorun var

arkadaşlar şimdi studioyu yükledim ama telefonu tanıtamıyorum usb driveri da yükledim sonra usb pc sonra pc ye takıyorum ama yazılım bulunamadı diyor ne yapmam lazım
bu çıkıyor bundan sonra olmuyor yüklenmiyor

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bilgisayara pc studio veya yığın depolama modunda bağlamak zorundasın.Yığın depolama olarak telefonu bağlayıp windows un işini bitirmesini bekle.Ardından pc stufioyu aç otomatik bağlanacaktır.

kdr007

Üye
nasıl yani Yığın depolama olarak telefonu bağlamak anlamadım önce neyi kuracam ne yapmam lazım

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi telefonu bilgisayara bağlamak için.

1) Pc studioyu bilgisayara kuruyorsun
2) Telefonun ayarlar menüsünden bağlantı modunu pc studio veya yığın depolama olarak ayarlıyorsun
3) Pc studio açık iken telefonu pc ye takıp bekliyorsun.
4) bağlantı tamamlanmıştır.
Bu kadar.

Not: İnternette bulunan çoğu Pc studio sorunludur.Samsung un resmi sitesinden çalışan bir pc studioyu indirebilirsin.

nisan5506

Üye
Arkadaşlar öncelikle selamlar

Bende Samsung e250 var bununla msn'ye girildigini duydum yanlız internete baglanmam için ne gibi işlemler yapmam lazım.. Şimdiden Tşkler.

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle selamlar

Bende Samsung e250 var bununla msn'ye girildigini duydum yanlız internete baglanmam için ne gibi işlemler yapmam lazım.. Şimdiden Tşkler.

Kullandığın servis sağlayıcısından wap ayarlarını talep edip telefonuna yükledikten sonra e (veya başka önerilen bir çok adres var)girip anlatıma göre telefonuna msn yi kuracaksın. İnternet paketi almanı tavsiye ederim hesaplı olması için.

nisan5506

Üye
Kullandığın servis sağlayıcısından wap ayarlarını talep edip telefonuna yükledikten sonra e (veya başka önerilen bir çok adres var)girip anlatıma göre telefonuna msn yi kuracaksın. İnternet paketi almanı tavsiye ederim hesaplı olması için.

Tşkler Kardeş.. :oke:

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.Görevimiz

Üst Alt