LÜTFEN; Forumumuzda Konu Kalabalığı Yapmamak İçin Tüm Yardım İstekleri Buradan Yazılsın.

rose34

Üye
senveben sana katılıyorum...

TurK-C

Üye
selamlar. ben corby için kuranı kerim programı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler

zeyyah

Üye
arkadaşlar iyi günler,
telefonum u600
sorun şu:
arkadaşlarımdan sadece biri tarafından arama yapıldığında
telefonun çalmıyor
hemen meşgule düşüp cevapsız arama olarak görülüyor (denemelerimiz sonucunda da)
arayan telefon star 5233A modeli
başka bütün aramaları görüp cevaplayabiliyorum yani normal kullanıyorum
sadece o arkadaşım aradığında ses-titreşim yok
hattımızın ait olduğu bayiye gittik farklı 2 kod girdi ama gene düzelmedi
çözüm önerileri lütfen
sorun ne
ve hangi telefonda sizce
şimdiden teşekkür ederim.

e4e2

Üye
Samsung star gt 5233 telefonu aramaya kilitleme mümkünmü acaba

proz15

Üye
merhabalar
samsung c5212 nin gizli kodalarını açıklamalarıyla öğrenebilir miyim ses seviyelerini yükseltmek için
hem alıcı hem verici hem de çalma seslerinin gizli kodlarla nasıl yükseltileceğini açıklamalarıyla bulamadım
şimdiden teşekkürler

deme_yaw

Üye
n82 yada n73 için real football ve pes serilerini arıyorum 2004den yada çıkış tarihinden günümüze bütün oyunları pmle ulaştırırsanız yada bi başlık altında toplarsanız sevinirim bir çok kişiyede faydalı olacağını düşünüyorum fazla sık giremiyorum pm atarsanız hepsi tek indirmeyle olcak şekilde çok makbule geçer saolun kolay gelsin

power_

Üye
slm arkadaslar elımde samsung e200 cihaz var şebeke gosterıyor arama yapıyorum ama benı arayan ulaşamıyor tl kapalı yada ulasılamıyor dıyor baska sım kartları denedım aynı sorun teşekkürler

arkadaşlar merhaba 5233 w kullanıyorum internete wifi üzerinden bağlanıyorum ama bağlı veya değilkende ekranda E (sanırım edge)simgesi var turkceel ile ilgili tüm bağlantı ayarlarını silmeme rağmen edgeyi kapatamıyorum nasıl kapatableceğim konusunda bilgisi olan varmı yada bu olay faturamı etkilermi şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar merhaba 5233 w aldım ama nete wifi üzerinden bağlanmama rağmen ekranda E (sanırım edge) simgesi görünüyor bu olay nete bağlı değilkende devam ediyor edge yi kapatabilirmiyim veya faturama etki edrmi bu konuda yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

xhera

Üye
Samsung Star S5233W Wi-Fi için GPS Navigasyon Programı Arıyorum..! Garmin i yükLemeye ÇalIştım ama oLmadı Dosya biçimi Desteklenmiyor feLan Dior...!

Eger bu Telefon için Uyumlu GPS navigasyon Programı biLiyorsanız anlatirmisiniz..!

Şimdiden Teşekkürler..!

Hyper123

Üye
Selamın aleykum Sizce SAMSUNG 5233 STAR WI-FI mi alayım yoksa SAMSUNG 5233 STAR mı ? Bazıları WI-FI De sorun war dior biraz korktum ne yapmalıyIM bi el atın şimddden EyW

faruk113

Üye
arkadaşlar p520 armani modeline hiçbi samsungta geçerli olan kodlar flan uymuor yardımmmmm

xxsiya

Üye
Nokıa 6131 telefonumu değiştirmek istiyorum ilk sahibiyim telim sorunsuzdur takasda olur istanbul anadolu yakasında ikamet edn arkadaşlardan cevab bekliyorum

slm arkadaslar bende samsung gt-s5603 star var bir kac java program yukledim sonrada sildim ve telefonum cok yavasladı bunu duzeltmek icin ne yapabilirm.ltf yadım edrmisiniz

death993

Üye
yaa ben 5800 en son günceleştrmyei yaptıktan sonra telfondaki indirilnler münüsü gitti yane downloald

merhaba...

samsung b130 a melodi nasıl yüklenir bilen var mı?

alt tire nasıl konuluyor l 700 e internete girerken
yardım edin

ChavRash

Emekli Yönetici
Konuda yardımcı olan arkadaş, artık siteye yeteri kadar vakit ayıramaması nedeniyle bu konuda istenen yardımlara çoğu zaman cevap verememektedir.

Bu yüzden yardım isteklerinizi bölüme yeni bir konu açarak yapmanız gerekmektedir, böylelikle konularınız bölüme ilgi duyan diğer arkadaşların da dikkatini çekecektir ve yardım alma ihtimaliniz artacaktır.

Bilginize.

İyi forumlar.