lütfen dikkat önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
lütfen dikkat önemli
arkadaşlar biliyorum yeri yanlış ama uygulamalarda konu açamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım.benim ricam elimde olan netqin virüs programının türkçeleştirilmesidir.linkteki programı türkçe yapabilecek arkadaşlara duacı olurum.ben denedim bu program n8 le birebir uyumlu olarak çalışıyor.yetkili arkadaşlardan ayrıca özür diliyorum konuyu buraya açtığım için.gerekirse gerekli yere taşıyabilirsiniz.ayrıca benim sayemde n8 i olan bütün arkadaşlar faydalanır.tekrar teşekkürler ilginize.iyi forumlar.link alttadır.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
vrus programna grek yk be dstum

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
Sebebini açıklarmısın ben şahit oldum benim arkadaşın n8 ine virüs girdi.ayrıca bence gerek olmasa adamlar sadece bilgisayarlar için çıkartır.değilmi ama cep telefonu için çıkarmazlar.

one2one2

one2one2

Üye
bence cok guzel bir virus programi ustune baska tanimiyorum ama turkcelestirilmesine gerek yok bence arayuzu basit zaten

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
ama ben türkçe olsa daha rahat kullanırız diye düşünüyorum.hadi ama arkadaşlar lütfen türkçe yapabilecek bir kişi yokmu en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.

pRime.

pRime.

Üye
maxipda ekibinden birine mesaj atın, çevrilebiliyorsa onlar yapar.

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
hala bir çözüm bulan arkadaşımız yokmu lütfen

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
arthur09prime doğru söylemiş biri mesaj atsın yaparlar belki ama gene un signed olmasın o :allalla::allalla::allalla::allalla:

SilentOne

SilentOne

Üye
tele vürüsmü girdi bas hard formatı :D

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
anlaşıldı kimse yardım edemeyecek bana

Starsley

Arkadaşlar bu program para istiyor. Ben yükleyeli 2 ay oldu. Geçen virus update ederken uyarı verdi. 7 dolar 1 ay için kredi kartı vs. yazıyordu. Ancak bu kadar anladım, ingilizce çünkü şimdi kullanamıyorum. Sildim yükledim, yine aynı Mobilguard istemedi ama antivırus istedi.

pRime.

pRime.

Üye
Ya arkadaşlar anti-virüs yüklemenize gerek yok ki.
NetQin MG yükleseniz yeter.Virüslerle bozmayın kafanızı. Virüs mirüs bulduğu da yok.
Kullanımı da çok basit. İngilizce bilmeye gerek yok. Ayrıca bu program türkçeleştirilemiyor bildiğim kadarıyla. Çevirilebilseydi MaxiPDA çoktan yapmış olurdu...

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
anlaşıldı kimse yapamayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt