!!! Lütfen Dikkat Edelim Forumun Güzelliği İçin !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
!!! Lütfen Dikkat Edelim Forumun Güzelliği İçin !!!
Arkadaşlarım ve abilerim..
Şu anda köydeyim ve hat çekiyor veya çekmiyor telefonda siteye giremiyorum memleketteyim fakat siteye girdiğimde ise çok önemli ( benim için ) bir sorun ile karşılaştım veya karşılaşıyorum..

Bu sorun ise veya sorunlar ise Cep Telefonları Genel bölümü ile ilgili.Girdiğimde başlıkların çoğunda '' Yardım '' yazıyor veya alakasız bir kelime..Şunu belirtmek istiyorum ki başlıkları yazar iken konu ile alakalı olup olmadığına dikkat edelim..Sorunumuz dahi olsa kısaca yazalım başlığa ki insanlar en azından o konudan anlayıp anlamadığını bilip öyle girsin..Bu sadece Cep Telefonları Genel bölümü için değil bütün bölümler için geçerli benim adıma..Ayrıca açtığımız konunun bölüm ile alakası olup olmadığına da dikkat etmeliyiz ki girdiğimde en az 3-4 konu taşınmış şekilde görüyorum bunun nedeni ise önemsizlik bence..Önemsemiyoruz ve bir takım insanları sıkıntıya sokuyoruz..Ayrıca bunun yanında yazılarımıza da dikkat etmeye yazılarımızın yanında noktalama işaretlerine dikkat etmeye özen gösterelim lütfen.Bunun yanında reklam içerikli konular açmamaya özen gösterelim bunu niçin söyledim çünkü reklam içerikli olup olmadığını düşünmeden açıyoruz.Bunun yanında en fazla karşılaştığım sorun zaten bilindiği üzere gereksiz ikili atışmalar.Bakın tartışma demiyorum atışma diyorum..Tartışma çok güzeldir hakaret boyutlarına ulaşmadan,kırıcı olmadan ve bilgi dolu olunca ama bakıyoruz 1-2 cihaz için kalpler kırılıyor banlar ve cezalar alınıyor.Bir başka sorun ise açılan bir konunun benzerinin 2-3 defa açılması.Bunu nedense son zamanlarda çok yapıyorlar nedeni sanırım yeterli yardım alamayacaklarını düşünmeleri..Konuyu açıyor ve aklına gelen her soruda yeni bir konu açıyor diğer açtığı konu ile bağlantılı olarak..Düzen açısından açtığı konunun içinde sorusunu sorarsa ( bağlantılı olduğu için ) yanıt alır ve düzen de sağlanır bunun yanında..
Ayrıca yardım alacağımız yeri de iyi seçmeliyiz..Ne hakkında yardım istiyorsak bölümü bilip öyle açalım kardeşlerim.Bu sadece sitenin düzeni değil sizin de açınızdan çok sağlıklı olacaktır..

Bunları Cep telefonumdan yazdım inanın şu anda bulunduğum yer bir çekiyor bir çekmiyor yazmakta tereddüt ettim fakat bu sorunları dile getirme ihtiyacı ağır bastı çünkü örnek olarak Cep Genel'e girdiğimde düzensizlik rahatsız etti beni..Telefondan yazdığım için yanlış yazdığım yerler olabilir affola kardeşlerim..Umarım site için iyi olur ve bundan sonra az veya çok bunlara dikkat ederiz hem sizler hem şahsım adına..

İYİ FORUMLAR..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, ia.phlvn, codblackops2 ve 3 diğerleri

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Yazıyı kısa ve öz tutsaydın daha iyi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Joker.

Joker.

Üye
Ben zaten soruyu Başlıkta veriyom mesajı dolduramıyom :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
doğrusun :spr

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Söz konusu düzen ve tertipse, son derece haklısın!

El-CD

El-CD

Üye
:good:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Vaktin geç olması nedeniyle okurken bazı yerleri atlamış olabilirim kusura bakma.Bahsettiğin konuların çoğunu zaten aktif olan kullanıcılar dikkate alıyor örneğin yardııımmmm gibi konu başlıkları genelde siteye nadiren giren, yeni üye olan veya işi düştüğünde o işini halletmek üzere giren arkadaşlar kullanıyor en azından benim gözlemlerime göre öyle :oke:

Yani söylemek istediğim sen bu konuyu buraya açmışsın ellerin dert gömesin güzel noktalara değinmişsin kardeşim fakat bu konuyu gören dikkate alan arkadaşlar zaten bu tür şeylere dikkat eden arkadaşlardır.Diğerleri de zaten site hakkında kısmına uğramayan kişiler.

Sadece bu başlık kısmına takılmış gibi oldu yazım ama diğerleri içinde geçerli yazı için tekrar teşekkürler belki okuyup faydalanan olur...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Vaktin geç olması nedeniyle okurken bazı yerleri atlamış olabilirim kusura bakma.Bahsettiğin konuların çoğunu zaten aktif olan kullanıcılar dikkate alıyor örneğin yardııımmmm gibi konu başlıkları genelde siteye nadiren giren, yeni üye olan veya işi düştüğünde o işini halletmek üzere giren arkadaşlar kullanıyor en azından benim gözlemlerime göre öyle :oke:

Yani söylemek istediğim sen bu konuyu buraya açmışsın ellerin dert gömesin güzel noktalara değinmişsin kardeşim fakat bu konuyu gören dikkate alan arkadaşlar zaten bu tür şeylere dikkat eden arkadaşlardır.Diğerleri de zaten site hakkında kısmına uğramayan kişiler.

Sadece bu başlık kısmına takılmış gibi oldu yazım ama diğerleri içinde geçerli yazı için tekrar teşekkürler belki okuyup faydalanan olur...
Teşekkürler kardeşim :) Bilmiyorum ama açmak isteği geldi çünkü düzensizlik hakimdi.Yeni Üyeler de okur ise bir kayıpları olmaz en azından onlar da dikkat eder :) Evet dediğin gibi genel olarak yeni üyeler bu tür başlıklar atıyor ama yeni olmayanlar da var bunlara ve genel olarak yeni üyelere hitaben dedim :) Teşekkürler tekrar :)

codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
Tamamen katılıyorum :oke:

• Beğen
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
:good:

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
10-Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir). Aksi halde yönetim tarafından müdahale edilebilir.Forum kuralları seni destekliyor zaten :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
tamamen katılıyorum :ok2:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt