Lütfen Çok bilgisi olan yardım etsin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mubudak

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Çok bilgisi olan yardım etsin...
Arkadaşlar aylardır forum araştırıyorum bir türlü karar veremedim ben buraya istediğim özellikleri yazıyım lütfen çok iyi anlayan bir arkadaş bana yardımcı olsun..Çin malı telefonlarda yardım istiyorum..

Telefonda 3G Wİ-Fİ ( adam akıllı fotoğraf çekip pc ye attığımda epey kaliteli bir kamerası olan)
Dokunmatik ekran bir telefon arıyorum...bu televizyondur çift karttır cok onemli değil...
lütfen yardımcı olun birde 3 aya kapanıyor diyolar bu çin malı telefonlar için ımei yuzunden bu konu hakkındada bilgilendirirseniz sevinirm..

--------------- Ekleme ---------------

memlekette karalama yapmayı bilen o kadar çok insan varken araştırmış bilgisi olan tek insan yok ne kadar hoş...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım yok kapanmazda sen bence çin malı felan alma ne kadar paran var bilmiyorum ama çin malı alıcagıma 2-3 bile beklerim giderim orjinal garantili düzgün bi nokia alırım

haltie

haltie

Üye
memlekette karalama yapmayı bilen o kadar çok insan varken araştırmış bilgisi olan tek insan yok ne kadar hoş...

şuan seninde dediğin gibi karalama yapmayı bilen ama araştırma yapmayan insanlar grubuna girdin bu cümlenle...

mbulur

Üye
Telefonda 3G Wİ-Fİ ( adam akıllı fotoğraf çekip pc ye attığımda epey kaliteli bir kamerası olan)

Bu dedikleriniz hiçbir Çin malı telefonda yok. 3G yok, tamamının kamerasıysa berbat, 0.3 bilemedin VGA ama lens kalitesi berbat ötesi olunca kamera bile denmez onlara.

ekc-103

ekc-103

Üye
çin işi japon işi bence nokia düsünmelisin çin telefonlardan telefon olmuyor

psyco744

Üye
Arkadaşlar aylardır forum araştırıyorum bir türlü karar veremedim ben buraya istediğim özellikleri yazıyım lütfen çok iyi anlayan bir arkadaş bana yardımcı olsun..Çin malı telefonlarda yardım istiyorum..

Dokunmatik ekran bir telefon arıyorum...bu televizyondur çift karttır cok onemli değil...
lütfen yardımcı olun birde 3 aya kapanıyor diyolar bu çin malı telefonlar için ımei yuzunden bu konu hakkındada bilgilendirirseniz sevinirm..

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş konu hala aktif mı bılmıyorum ama ben nacizhane bilgilerımı paylasayım ...
1-Çin malı İphoneda dahil hiç birinde 3g yok
2-Çin malı telefonlar özellık olarak cok iyi ancak dayanıklılık malzeme kalıtesı ve sar degerı bakımından kötü bu durumda tercih edeceğin telefon ce ve Tse belgelı olursa kafan agrımaz ...
3-Sana tavsiye olarak Dolia M9'u öneririm camera olarak 2 mbsel cogu cin malı iphoneda 3.2 yazar ama ınanma öndekı kamerayla toplamını söyluyolar ama resım olarak ust duzey bişey beklemesende hiç cekmıyo degıl..
4)Şans faktörü Aldıgın telefon garantılı olmasına ragmen sık sık bozulabılır servıslerden telefonun gelmesını bekleyebılır yada hiç sorun cıkmadan sorunsuz kullanırsın...
5)Özellik olarak tavsiye ettiğim telefonda sunlar var..wifi,tv,msn,opera,çift hat,msn sensör ne ararsan var..

artıları ve eksılerı bence bunlar taviseyeye gelınce para durumun 250 Tl altıysa Çin malı iphone alabılırsın ama limitin 450 üzeri falansa samsung yada lg tavsıye ederım dokunmatık hassasiyetlerı cok iyi ...:naughty:

74marti

74marti

Üye
slm çin mallarında 3g yok geneli vga kameradır ben12 mp yazan bile gördüm ama 6600la aynı kalitede çekerler paranvarsa çinmalı alma wifi vardiye samsungta alma iyideğiller elimden çoğu model geçti 5800ı tavsiye ederim ama 3g olmasındersen çinmalı al n97 min adında olanlar başarılı kasa ve kalite yönünden saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...