Lütfen çok acil yardım edermisiniz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

comedy06

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen çok acil yardım edermisiniz..
Slm arkadaşlar burda paylaştığınız oyun ve programların bazılarını indirdim itunese yükledim ayriyetten itunes storedenda free uygulamalar yükledim ancak freeleri sorunsuz atıyoruz siteden yüklediğim itunes appliactiona düşen program ve oyunları atmıyorum error diyor burdan indirdiğim oyun ve programları telime sorunsuz nasıl atarım acil cvblarınızı bekliyorum iyi günler dilerim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici

itunes le yapman imkansiz ii dinle telefonunda cydia yuklu ise gir installous indir kur masa ustune yukarda resimde gördugun yeşil ikonu gelcek sonra iphonenin safarisinden istedigin siteden istedigin programi indir program veya oyunu indirdin diyelim hemen installous giriyorsun downloads içine indirdigin prgram yada oyun gelcek ordan gelen oyunu veya programı tıkla kurulum işlemi bittikten sonra masa ustune gelcektir kolayı gelsin

habip66

Üye

itunes le yapman imkansiz ii dinle telefonunda cydia yuklu ise gir installous indir kur masa ustune yukarda resimde gördugun yeşil ikonu gelcek sonra iphonenin safarisinden istedigin siteden istedigin programi indir program veya oyunu indirdin diyelim hemen installous giriyorsun downloads içine indirdigin prgram yada oyun gelcek ordan gelen oyunu veya programı tıkla kurulum işlemi bittikten sonra masa ustune gelcektir kolayı gelsin
slmarkadascydiayi yukledimama
istallous yukleyemiyorum cydiadan
bana yardimci olurmusun lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt