Lütfen cevaplar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen cevaplar mısınız?
Merhaba benim 400 dk 100 smsli ve şımsız 1 gb internetim var 17 lik tarife sanırsam bu pakette internetin paket yenilenmesine daha cok varken bitti bende Sınırsız 1 gb adlı 10 tlye ınternet satın aldım ondada 1 gb yi kullandım suan hızım 128 kb düstü sınırsız oldu sorum şu reisler ben telefondan modem açsam laptopdan kullansam ve mesela 10 gb kullanmış olsam sınırsız ya hani bi sorun olurmu faturaya para şeklinde ltf yardm :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
hiçbir sıkıntı olmaz bende öyle yapıyordum.

• Beğen
Tepkiler: YeeGearTR
YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ederim dostum .

androfilex

androfilex

Üye
Merhaba benim 400 dk 100 smsli ve şımsız 1 gb internetim var 17 lik tarife sanırsam bu pakette internetin paket yenilenmesine daha cok varken bitti bende Sınırsız 1 gb adlı 10 tlye ınternet satın aldım ondada 1 gb yi kullandım suan hızım 128 kb düstü sınırsız oldu sorum şu reisler ben telefondan modem açsam laptopdan kullansam ve mesela 10 gb kullanmış olsam sınırsız ya hani bi sorun olurmu faturaya para şeklinde ltf yardm :)
128 kbps sence yeterli mi? Neler yapabiliyorsun o hızla?
Bu arada hangi operatör ve paketi kullanıyorsun?
Edit: Pttcell olduğunu şimdi farkettim :P

• Beğen
DalvikCache

DalvikCache

Üye
internetten video izleme ve büyük dosya indirme dışında her işi rahatlıkla görüyor. online radyo bile dinletiyor.

• Beğen
Tepkiler: YeeGearTR ve androfilex
blastx

blastx

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YeeGearTR ve androfilex
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Cevap :ehe

• Beğen
phasan

phasan

Üye
İster 1 gb kullan ister 100 gb kullan fiyatı aynı adı ustune sınırsız

Susn mobilde en hızlı sınırsız bu 128 kb

Yönetici tarafından düzenlendi:
smh60

smh60

Üye
128 kb nasıl yetiyor ya bende pttcel kullanıyorum iki saat bekletiyor her şeyde bi clash oynatıyor sorunsuz o kadar :D

Üst Alt