lütfen bu işlemi tamamlamak için itunes destek ile temasa geçin...Sorunu çözülmüştür

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salsaloma

Üye
    Konu Sahibi
lütfen bu işlemi tamamlamak için itunes destek ile temasa geçin...Sorunu çözülmüştür
lütfen bu işlemi tamamlamak için itunes destek ile temasa geçin...sorununu çözdüm hatta bununla kalmayıp ıtunesin red ettiği kredi kartınıda çözdüm kendi başıma uğraşınca yaptım yardım isteyen arkadaşlar olursa buraya yazsınlar seve seve yardım ederim...

By-HaCk

By-HaCk

Üye
helal olsun

merve479

Üye
İyi günler. ben de App Store dan ücretli bir uygulama indirmeye çalışıyorum. ama aynı hatayı bana da veriyor. "lütfen bu işlemi tamamlamak için itunes destek ile temasa geçin" yazısı çıkıyor. ne yapmalıyım?

applee.465

Üye
Selam.. Bana yardımcı olur musunuz Apple kimliği kredi kartlarımı kabul etmiyor... Lütfen bu işlemi tamamlamak için itunes destek ile temasa geçin diye uyarı alıyorum... Yardımcı olur musunuz ? [h=2][/h]

batuhanturguttt

Üye
lütfen bu konuda acil yardımcı olun banada kafayı yemek uzereyım oyun ıcı alım yapamıyorum

batuhanturguttt

Üye
lütfen bu konu hakkında banada yardımcı olun kafayı yemek uzereyım oyun ıcı alım yapamıyorum

kaantatari

Üye
Nasil

ckamer

Üye
lütfen bu işlemi tamamlamak için itunes destek ile temasa geçin...sorununu çözdüm hatta bununla kalmayıp ıtunesin red ettiği kredi kartınıda çözdüm kendi başıma uğraşınca yaptım yardım isteyen arkadaşlar olursa buraya yazsınlar seve seve yardım ederim...

Dostum bende aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdüğünü söylermisin

alikumtepe

Üye
clash of clans oynuyorum ve taş almak istiyorum lütfen bu işlemi tamamlamak icin itunes destek ile temasa geçin yazıyo ne yapmam gerek?

Flzuysal

Üye

Ayni sorunu yasiyorum ne teknik servisler ne musteri hizmetleri kimse yardim edemedi lutfen yardim edermisin?

barisaykan

Üye
bu konuyu kaç saattir arıyorum benim anlamadığım arkadaş sorunu çözdüm demiş güzel. Be kardeşim şuraya da yazda bizde çözelim o sorunun çözümünü sen bildikten sonra bize faydası ne yaz ortaya bizde teşekkür edelim.

TRbertiN

Üye
clash of clans oynuyorum ve taş almak istiyorum lütfen bu işlemi tamamlamak icin itunes destek ile temasa geçin yazıyo ne yapmam gerek?
Aynı sorun bendede var kardeşim lütfen yardım edermisiz ayriyeten bedava uygulamalaıda indirince böle diyor..

hasancan56

Üye
kardeş bende sorun var çözermisin yaw

- - - Eklendi - - -

kardeş bende sorun var çözermisin yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt