Lütfen biri buraya baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen biri buraya baksın
Arkadaşlar ben telfonuma müzik atmak için telfonu pc bağaldım o sırada telfon için yeni güncelleşitrme war yazısı çıkdı bişler flm indirdi sonra çınca onu tefonu güncelleştirmeye başladı nasıl olduysa usb bağlantısı birden koptu çalışmadı bende çıkarıp başka bir usb portuna takdım ama bu sefer telefonda tık yok açılmıyo bataryayı çıkarıp takdım yine yok sonra güncelleştirme yapılırken bazı uyarılar wardı telfon ciddi hasara uğraya bilir çalışmaz gibi açaba sevise göndersem yapıla bilirmi yada ben ewde yapabilrmiyim lütfen sorunuma bi çare admin beyler lütfen yayınlayın konumu çok önemli çünkü telfonumu yeni aldım daha kullanamdım bile Şimdiden tşkler

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Batuhan bey , bu tip yazılım olaylarında en güvenilir yer , servistir..
Sakın kendiniz denemeyiniz..

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
servise verirsem düzelirdimi

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Düzelir.

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun teşekkürler

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Rica ederiz kolay gelsin:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
mehmetce30 noldu :S

aslanpart

Üye
kardeş servise gönder bende n73 vardı yazılım attım dil değişince tekrar denedim o arada kablo cıktı tel bir daha acılmadı servise yolladım yaptılar ama garantiye girmiyo yazıkım söyleyeyim

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
saten hepsiburada.com dan aldım garantiye yollamsı 15 gün civarında süryomuş sağol yinede aslanpart

PaRs404

PaRs404

Üye
Kardeş anca serviste düzelir kendn yapamassn :S

JeandeLa

JeandeLa

Üye
telefonu pc suite bağlayınca oto güncellememi yapıyor yani :S

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
yok oto güncellem yamıyor çıkar günccellem yapılsınm ıdie sen evet hayır seçiyosun

JeandeLa

JeandeLa

Üye
arkadaşım bence servisde bedava aparlar mesela tv lerde yıldırım düşmesi sonucu tv bozulursa garanti kapsamına girmiyor ama servis yıldırım sonucunda tvnin bozuldugunu bildiği halde bedavadan yapıyor yani bence servise verirsen herhangi bir ücret almazlar

A1234567A

A1234567A

Üye
evde yapmayı deneme telefonun iyice bozulur yakınlarda telefoncu varsa ona götürebilirsin

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt