Lütfen Bilenler Yardım Etsin ^^

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Bilenler Yardım Etsin ^^
Arkadaşlar bana 2 tane rompatcher yaması lazım. bitanesi uygulamalar açık kaldıktan sonra üstteki o yeşil yuvarlağı yok etme ( bulduklarımın hiç biri aktif olmuyor ) birde center text ofw gibi bir yama ama istediğim o değil orada yazan yazan seçenekler ve çıkış yazısını oklarla felan gösteriyorlar ya (font değiştirdim şimdi onların yerine e ve a yazıyor ) bunu düzeltebileceğim bir yama. şimdiden teşekkürler

vedatvedat

vedatvedat

Üye
font dosyasını degiştirmişsen ok işareti ve geri seçenekler olarak görünmez öyle olması için fontları yeniden düzenlemen gerekir benim yaptıgım orijinal font dosyası içindir bunu dene..

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
bunu rof2 ye gömmeye çalışıyorum dostum ama hata veriyor onu nasıl çözebilirim? teşekkürler ilgilendiğin için

vedatvedat

vedatvedat

Üye
onu yapamıyorsan hafıza kartında resource içine Fonts dosyası aç sonra da bu fontları E:resource/fonts içine at yeniden başlat sorun çözülür ok

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
dostum hata bu error generating rofs image file. operation aborted

----------Eklendi @ 11:28:10 ---------- Yazıldı @ 11:27:36 ----------

onu yapamıyorsan hafıza kartında resource içine Fonts dosyası aç sonra da bu fontları E:resource/fonts içine at yeniden başlat sorun çözülür ok
deniyorum kardeşim

Symbian Modder

Üye
nfe'nin olduğu klasörde rofsbuıld.log diye bi txt var onu aç ve en altına bak.hatanın nerden kaynaklandığı yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt