lütfen bakın sorun büyük

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
lütfen bakın sorun büyük
beyler yeni bi vodafone hat aldım istemediğim bir kurum/kuruluş'tan mesaj geliyo ne alaka onu da anlayamadım küçük kardeşim var o kurcalamış olabilir nasıl iptal edebilirim onu?

Not: Konuda ufak bir değişiklik yapılmıştır. Değiştirilen bölüm koyu yazıyla belirtilmiştir.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Vodafon müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim
kardeşinin kurcalamasıyla olacak iş değil. Biri senin numarayı kendi numarası yerine vermiştir. Arada senin numara güme gitmiş :D

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
abi tl gittiğinden falan değil bedava geliyo mesajlar da canımı sıkmaya başladı

kartal3x

kartal3x

Üye
önceden kullanılmış hatta olabilir

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Eğer numara sizin için çok önemli değilse Vodafone'da müşteri hizmetlerini arayarak numara değişikliği isteyebilirsin. Bu işlemde yeni sim kart değiştirmek falan gerekmiyor anında numaranız değişiyor bu işlem normalde 5 TL olmak üzere ilk defa yapıyorsanız ücretsizdir.

R.A.M

R.A.M

Üye
vodofone bayisine git orda iptal ettir ama banada başka mesaj geliyordu iptal ettiler yine gelmeye başladı.

tempestshine

tempestshine

Üye
Bana da bir ara geliyordu.Hemde baya sapıktı.Hattımı değiştirdim.şimdilik temiz ..

hakan_çilekeş

Üye
kardeşim banada bi servisten kişisel biri yazıyordu insanların tl sini almak için durmadan yazıyorlardi çünkü sen ona mesaj yazınca kontor gidiyordu ..bende dedim eğer bir daha mesaj çekerseniz sizin bu bütün mesajlarınızı savcılığa götürüp şikayet edecem diyince artık gelmedi öyle mesajlar..

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kardeş en iyisi müşteri hizmetlerini araman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt