Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen bakın sertifika için yardım edin !!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oleytoo
Üye
Konu Sahibi
Lütfen bakın sertifika için yardım edin !!
arkadaşlar ben sertifika almak için opda ya imei mi falan verdim daha sonra gelen sertifikayla bütün programları sertifikayalabiliyomuyum ve bilgisayardan her indirdiğim program için uğraşmam mı gerekiyo
yok hayır o anlamda demedim.bende 9 ay önce sertifika aldım,sertifikayı aldıgım üyelik hala duruyor.
ultrayer6
Üye
opda artık yeni üyelik vermiyo vermiş gibi görünüyo fakat giriş yapmıyor eski üyelikle girilebiliyor. Forumda bi arkadaşa da benim eski üyelik ile sertifika istedik.
oleytoo
Üye
Konu Sahibi
ben Allah tan bi 5-6 ay önce bu işe girişmiştim tam imei verirken kararsız kalıp vazgeçmiştim şimdi o üyeliğimle sertifika bekliyorum bu sabah yaptım ama şuan hala vermedi sertifikayı
ben Allah tan bi 5-6 ay önce bu işe girişmiştim tam imei verirken kararsız kalıp vazgeçmiştim şimdi o üyeliğimle sertifika bekliyorum bu sabah yaptım ama şuan hala vermedi sertifikayı