Lutfen bakın 2.defa aciyorum zombıevılle yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aarda

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen bakın 2.defa aciyorum zombıevılle yardım
arkadaslar daha oncede konu acmistim zombieville oyununun galaxy ace versiyonunu biriniz paylassin ya kac haftadir aradaim bulamadim.

aarda

Üye
    Konu Sahibi
ayni dostum calismadi galaxy acede..bircok videosu car galaxy ace de oynayan insanlar var ya da braveheart dye oyun vardi ayni firma calismiyordu bir baska sitede calisan versiyonu bulmuslar ama burda yazdim hickimse cevap vermedi bu kadar duyarsiz olmasin kimse tesekkur ederim ilgilendgin icin eger bulursun ozelden veya burdan paylasirsin sevinirim

mpy

mpy

Üye
markette var ordan indirirsen telefonuna uyumlu indirir. hatta şevkini kirmak gibi olmasin ama oyun hakkinda tek bir kisi yorum yazmis aynen su sekilde. :d

"indirip yerkaplama telefonunda gibi oyun çok saçma ve zevksiz"

:d aynen bu.

aarda

Üye
    Konu Sahibi
dostum oyunu iphoneda indirme rekoru kirdi ve kullanicilarin %90i memnun kalmis bir oyun yani daha aciklanacak birsey yok..youtubeda falan videolar var galaxy acede oynayan adam var ama anlamadim ins yardim edicek biri

kawurma

kawurma

Üye
al indir burdan ben indirdim Galaxy Ace de çalışıyor.

Not: sayfanın sol altında güvenlik kodu vermiş. onu tekrar girip altındaki yeşil butona tıkla. ondan sonra sana indirme linkini veriyor.

----------Eklendi @ 03:40:51 ---------- Yazıldı @ 03:00:48 ----------

arda arkadaşım bak burda da buna benzer bir oyun daha paylaştım.iki oyun da aynı mantık oynanıyor.

http://www.maxicep.com/android-oyun/galaxy-ace-icin-iki-adet-zombie-oyunu-522534.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt