lutfen bakar mısınız acıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
lutfen bakar mısınız acıl
Beyler yardım eder misiniz?telefonu şarj ettgm dedıgnz gıbı kalibrasyonunuda yaptım fakat 1saat geçmesine rağmen %87e düştü ve verı dolasımı fılan kapalı konum bulma arka planlar fln hepsı kapalı sadece wıfı açık ve kalan sure 5saat,dıyor delı olucam

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefonu yeni mi aldınız?

Arka planda açık uygulama var mı?

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Yenı aldım hepsı kapalı çalışan uygulama yok

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Önerebileceğim -şimdilik- herhangi birşey yok.

Bence bir kaç kere daha şarj döngüsünü tamamlayın eğer hala değişme olmazsa aldığınız yere yada servise götürün.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkürler pekı kullanmasam bu sure artar mı ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şarjdayken kullanmamaya dikkat edin,şarjınız %5 veya %5'e yakın değerlerde şarja takın ve tam şarj olana kadar şarjda tutun(kullanmadan).

Yine benim fikrime göre şarj işlemini,cihazın kutusundan çıkan şarj adaptörü ve kablosuyla prizden yapın.Bunlar benim önerilerim.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Şu an 82ye düştüok hızlı değil mi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hemen paniğe kapılmayın, şarj olayının düzene girmesi bazen 1-2 ay sürebiliyor:)

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Şarj olduktan sonra 6saatte beklettim ama hız kesmeden devam ediyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şu an 82ye düştüok hızlı değil mi

Sakin olun :) İlk şarjı olduğundan biraz hızlı ilerleyebilir,bataryanız henüz düzene oturmadı ortalama 5 şarj döngüsünü güzel bir şekilde yaptığınızda artışı göreceksiniz.

Ama hemen de tepki beklemeyin belki 2-3 hafta sürebilir ;)

Özgür abi'de açıklamış rahat olun :)

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Peki çok teşekkürler ilgili olduğunuz için:)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bizleri bilgilendirmeyi ihmal etme ;)

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Peki diğer şarjları kalibrasyon şeklinde yapmıyım dimi normal şarja tkym dolunca çıkarayım ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tabi ki.Kalibrasyonu bir kereye mahsus olarak yaptık,artık normal şarj edeceğiz.

%5'teyken takıp,telefonu kullanmayacağız,tam dolunca çıkaracağız.Bazen usb voltajları da etkileyebiliyor.O yüzden prizden kendi adaptörü ve kablosuyla şarj edin demiştim :)

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Peki çok teşekkürler :) bilgilendiririm gelişmelerden sizi :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İnşallah aklında soru işareti kalmaz :)

Güle güle güzel günlerde kullan,hayırlı olsun :)

alo123

Üye
Şarj cidden çok ilginç bu telefonda ben yazılımdan kaynaklandıgını sanıyorum. 2 gece aynı ayarlarda 8 saat hiç dokunmadan bıraktım. Birinde %93e düştü diğerinde %99 da kaldı anlam veremiyorum :)

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
en azından 1 hafta sabret, ben benim 5800ı ilk şarjettiğimde de çok hızlı gidiyordu ama 2 hafta içinde baya arttı şarjın gidiş süresi ki 1 ay sonrasında zaten 4 gün gider hale geldi, sonuçta bu da li-on pil aynı şekilde artacaktır bi süre sonra

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
kalan şarz sürerine aldanmayın sizin kullanıma gör ortalama alıyor mesela ben ilk şarz etttgimde 1gün 15 sa gösteriodu telin şarzını 10saatte yedim bidahi şarzda 15 sa gösterdi kulanıma göre değişiyor ama her şazda daha fazla oturuyor

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
beyler tekrardan rahatsız ediyorum ama 2saat oldu herşey kapalı bir ara wifi açtım 2 kısa telefon görüşmesi yaptım 15dk whatsapp kullandm %15 şarj gitti normal mi ve 1gün doldurmuyor şarjda hala akşam takıyorum diğer gün öğleden sonraya kadar %20lere düşmüş oluyor :( bir sorun varmı yoksa daha otururmu_?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt