!!!!!!!!!!!! Lütfen Ama Lütfen !!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
!!!!!!!!!!!! Lütfen Ama Lütfen !!!!!!!!!!!!!
Merhabalar,
Son zamanlarda artan tartışmalar üzerine bu konuyu açmayı uygun gördük.
Arkadaşlar tartışmak elbette güzeldir, fakat şöyle bir baktığımızda hemen hemen her konudaki cevaplar neredeyse direkt olarak tartışma ve hakaret boyutlarına ulaşmaya başladı ve bu durum bizleri gerçekten çok üzüyor.
Konulara yazdığımız cevaplardaki amaç; birbirimize destek olmak, bilgilerimize bilgi katmak ve diğer hususlarda bilgi alışverişi yapmak olmalıdır.
Sevdiğimiz birçok kardeşimiz bu gereği olmayan tartışmalar neticesinde ya uyarı aldı, ya kendi uzaklaştı ya da yönetim tarafından uzaklaştırıldı.
Birbirine her ortamda kardeş, dost diyen insanlar sırf bir telefon yada uyduruk bir uygulama yüzünden birbirlerinin kalplerini kırıyorlar. Bu durumda üzülmemek elde değil.
Evet, yine söylüyoruz ki tartışma mutlak olmalı ama bunu birbirimizi üzmeden ve arkadaşlarımızı rencide etmeden yapmak çok daha doğru olur kanısındayız.
Sizlerden rica ediyoruz, tartışmaya mahal verecek sözlerden kaçınalım, bu su götürmez tartışmaları yapmayalım, forumun kalitesi açısından bu gibi davranışlardan uzak duralım.
Size karşı kışkırtıcı bir mesaj yazılmış ise cevaplamadan Şikayet Et butonunu kullanarak yönetime şikayette bulunabilirsiniz, Adminlerin ve Moderatörlerin gerekeni yapacaklarından kuşkunuz olmasın.
Rahatsızlığımız için özür dileriz.

Bu konuya destek veren Gökçen abime ( OttomaN TigeR ) , Süleyman'a ( Türe ) teşekkür ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: jackalmami, Silinen Üye 737108, HacKLess ve 7 diğerleri

lgkg300

lgkg300

Üye
Çok isabetli bir konu olmuş kardeş bir destek de benden ;)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:evet: :oke:

Rica ederim kardeşim, ben teşekkür ederim...:tebessüm:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah değerli üyeler konuyu dikkate alırlar :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
asigsasi

asigsasi

Üye
ben de bu tür konuların her zaman yanındayım sonuna kadar haklısın bu tür ortamları öncelikle bizim sakinleştirmeye çalışmamız lazım bazı insanlar iyi niyeti su istimal ettiği zaman da artık şikayet butonunu kullanalım

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
ben de bu tür konuların her zaman yanındayım sonuna kadar haklısın bu tür ortamları öncelikle bizim sakinleştirmeye çalışmamız lazım bazı insanlar iyi niyeti su istimal ettiği zaman da artık şikayet butonunu kullanalım

Çok teşekkürler abim evet çok doğru söylüyorsunuz..Şikayet butonu da gayet kullanışlı..Bu konuyu dikkate alırlar ve inşallah bizlere o butonu kullandırtmazlar umarım :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Türe

Türe

Üye
Rica ederiz umariz yararli olur :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve MasteLaa
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
haklısın .bende destek veriyorum. :)

bill_

bill_

Üye
güzel bi konuya değinmişsin :)

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Güncel

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Destekliyorum Seni Kuzum Çok Haklısın..üzülme Kuzum Düzelecek İnşAllah..

• Beğen
eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
evet bazı arkadaslarımız hıc dusunmeden gelısı guzel yorumlar yapıyorlar ve yorumlar nereye yanı lafın nereye gıttıginı hıc dusunmeden karsı tarafın moralını bozuyorlar ve dalga gecıyorlar bu yuzdende tartısma baslıyor

yonetım bu duruma el koyup sıteden uzaklastırıyorlar

halbuki verdıklerı bu karar bence yanlıs bu yuzden yanlıs dıyorum hıc bır uyarı almayan arkadaslar sıteden banlanıyor yanı kovuluyor

bu durum hıc hos bır durum degıl bence her uye arkadaslarımıza 3 uyarı hakkı verılmesı lazım baktın uyarılara aldırmıyor o zaman sıteden uzaklastırın bu en dogal hakkınızdır

lafın kısacası arkadaslar bır bırımize en basta saygılı olalım
bırbırımızi kırmayalım dalga gecmeyelım kırıcı ve aşagılayıcı sozler soylemeyelım

burayı bır AİLE olarak gorelım ve bu AILE yi dagıtmayalım LUTFEN....

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ ve MasteLaa
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uyarı mesajı alıyorsun merak etme eğer önceden de ceza puanın varsa zaten uyarıya gerek yok zaten en başından uyarı mesajı almıştir.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ ve MasteLaa
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];4929900' Alıntı:
uyarı mesajı alıyorsun merak etme eğer önceden de ceza puanın varsa zaten uyarıya gerek yok zaten en başından uyarı mesajı almıştir.

:evet:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt