Lütfen acil yardım edermisiniz Galaxy s2 telefonum var ve donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen acil yardım edermisiniz Galaxy s2 telefonum var ve donuyor
Merhaba arkadaşlar, Galaxy s2 telefonum var yurtdışından geldi klon imei, telefon geldiğinde android 2.1 yüklüydü bende telefoncuya 4.1.2 yüklettim acikcası kendim güncelemeye korktum, bu işlerde acemiğim, Telefonuma 4.1.2 yükledikten sonra telefonum kilit ekranında donmaya başladı ekran biraz bekledikten sonra işlev görüyor, telefona kernel yüklemeye rom yüklemeye korkuyorum çökertirim tekrar yapamam diye çünkü maddi durum biraz iyi değl, ayrıca telefonum su gibi şarjı içiyor, özelikle wfi açıkken 25 dakikada %100'ken %80' 1 dakika içinde %78'lere düşüyor ve telefonum çabuk ısınıyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek. Android bilgim pek fazla yok rom custum rom nedir nasıl yüklenir kernel nasıl yüklenir bilmiyorum bunlardan birini yaparsam telefonum bozulurmu, imeim gidermi, bide efs dosyası duydum ama ben girince içine hiç birşey yok boş klasör, aşşağıya resimleri ekliyorum telefonumun ekran görüntüsü NOT: Ekran parlaklığım en alt seviyede

custave

custave

Üye
Merhaba arkadaşlar, Galaxy s2 telefonum var yurtdışından geldi klon imei, telefon geldiğinde android 2.1 yüklüydü bende telefoncuya 4.1.2 yüklettim acikcası kendim güncelemeye korktum, bu işlerde acemiğim, Telefonuma 4.1.2 yükledikten sonra telefonum kilit ekranında donmaya başladı ekran biraz bekledikten sonra işlev görüyor, telefona kernel yüklemeye rom yüklemeye korkuyorum çökertirim tekrar yapamam diye çünkü maddi durum biraz iyi değl, ayrıca telefonum su gibi şarjı içiyor, özelikle wfi açıkken 25 dakikada %100'ken %80' 1 dakika içinde %78'lere düşüyor ve telefonum çabuk ısınıyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek. Android bilgim pek fazla yok rom custum rom nedir nasıl yüklenir kernel nasıl yüklenir bilmiyorum bunlardan birini yaparsam telefonum bozulurmu, imeim gidermi, bide efs dosyası duydum ama ben girince içine hiç birşey yok boş klasör, aşşağıya resimleri ekliyorum telefonumun ekran görüntüsü NOT: Ekran parlaklığım en alt seviyede

test 4.1.2 jb yuklemişler bu romda tuşkilidi sorunu var 4.1.2 jb sarj cok tuketiyor

burdaki s2 konularini iyice oku

Samsung Android ROM

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, şimdi inceliycem konuyu

- - - Eklendi - - -

Konuyu inceledim ama birşey anlayaadım, şimdi ben bu telefona nasıl 4.0.4 yüklerim yüklersem ime gidermi olurda yarıda kalırsa telefon bideha açılmazmı hiç bir deneyimim yok daha önce hiç android kullanmadım

paşa06.40

paşa06.40

Üye
dostum omega rom var stock romlardan daha iyi gidiyo sarzi. neredeyse butun ülke romlarini denedim ama en stabili ve sarji daha az yiyen omega

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Peki nasıl yaparım onu ilk denemem olucak imei silinirmi yada telefona bir zararı olurmu ilkdefa kendim deniycem yardımcı ola bilirmisin

paşa06.40

paşa06.40

Üye
dostum benim telefonda yurt disi imei atilmis. ben defalarca rom attim. ama imei falan gitmedi. custavenin verdigi linkte romlari bulabilirsin, anlatimlarida mevcut. takildigin yer olursa pm at yardimci olurum

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim yorumun için, acaba şuan an sorunsuz şarj preformansı iyi olan hangisidir

RowneSM

RowneSM

Üye
s2 için arkadaşıma omega kurmuştum 1 aydır kullanıyor sorunsuz bir şekilde ve stock tan daha iyi olduğunu söylüyor.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Ben omega 19.2 kullaniyorum omeganin diger sürümlerini de kullandim ama bana iyisi bu gibi geldi. Üstelik omegayi istedigin gibi ozellestirebilirsin

furkann20

furkann20

Üye
imkanın varsa 2.3.6 versiyonu yüklet, s2 uçuyor resmen o sürümde....

kesinlikle bana hak vereceksin..

4.0 ve sonrasını tavsiye etmiyorum feci derece kasar...(stock romlar için konuşuyorum)

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Ben omega 19.2 kullaniyorum omeganin diger sürümlerini de kullandim ama bana iyisi bu gibi geldi. Üstelik omegayi istedigin gibi ozellestirebilirsin
İlk 2.3.6 vardı çok memnundum şarjı filan 1.5 gün filan rahat çıkartıyordu ekran parlaklığı ortadaydı wfi akşama kadar açıktı filan ama uygulama yüklemek istediğimde, sürüm istiyordu bende 4.1.2 yüklettim 30 tl'ye yüklediler ama hiç memnun kalmadı androide yeni geçtim önceden iphone kullanıyordum. bu 4.1.2'de wifiyi açtığım zaman 20 dakikada %100'den 75 düşüyor ekranı ful kısık ama ekran çok kullanıyor resimde gördüğünüz gibi, ayrıca benim cihazım klon imei yurtdışından geldi telefon farklı bir imei yüklettim burda, yani nasıl yeni sürüm yüklenir nasıl olur hiç bir bilgim yok her seferinde 30tl vermek istemiyorum telefoncuya imeim gidermi yüklerken, veya telefon açılmazmı birşey olurmu gerçekten çok korkuyorum

- - - Eklendi - - -

imkanın varsa 2.3.6 versiyonu yüklet, s2 uçuyor resmen o sürümde....

kesinlikle bana hak vereceksin..

4.0 ve sonrasını tavsiye etmiyorum feci derece kasar...(stock romlar için konuşuyorum)
İlk 2.3.6 vardı çok memnundum şarjı filan 1.5 gün filan rahat çıkartıyordu ekran parlaklığı ortadaydı wfi akşama kadar açıktı filan ama uygulama yüklemek istediğimde, sürüm istiyordu bende 4.1.2 yüklettim 30 tl'ye yüklediler ama hiç memnun kalmadı androide yeni geçtim önceden iphone kullanıyordum. bu 4.1.2'de wifiyi açtığım zaman 20 dakikada %100'den 75 düşüyor ekranı ful kısık ama ekran çok kullanıyor resimde gördüğünüz gibi, ayrıca benim cihazım klon imei yurtdışından geldi telefon farklı bir imei yüklettim burda, yani nasıl yeni sürüm yüklenir nasıl olur hiç bir bilgim yok her seferinde 30tl vermek istemiyorum telefoncuya imeim gidermi yüklerken, veya telefon açılmazmı birşey olurmu gerçekten çok korkuyorum, en 4.0.4 nasıl bide bu siyah kernel diyorlar ayar yapınca şarjı 3 gün gidiyormuş ?

paşa06.40

paşa06.40

Üye
telefoncuya boşa para veriyorsun çok kolay bi işlem. imei falan gitmez rahat ol benim imei gitmedi custom rom yüklemek için cihazının rootlu olması lazım rootladığında efs yedeğini al için rahat olsun. efs yedeğin olduktan sonra imei gitsede tekrar aldığın yedeği cihaza kopyala imei sorunu kalmaz. bugün pc başındayım sen hazırlıklarını yap yüklemeye başla takıldığın yerde pm at

Üst Alt