Haber Lumia'ya Özel Nokia Car App Mağazada...

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Lumia'ya Özel Nokia Car App Mağazada...
Tüm Nokia Lumia telefonlarla kullanılabilen ve bağımsız bir uygulama olan Nokia Car App ile daha akıllı araç kullanın.​
Üzerinde saat, hava durumu ve batarya göstergesi ile üç seçilebilir uygulama kısayolu olan yeni uygulama ve sadece Lumia'ya özel.​

QR:

Link:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: saynesim, Akhtoher, papakudioflu ve 3 diğerleri

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hoş bir uygulama. Araç kullanırken telefonu kullanmayı kolaylaştırmayı amaçlamışlar. 3 adet uygulama ekrana atanabiliyor ve bu uygulamaları dilediğiniz gibi seçebiliyorsunuz. Ayrıca hava durumu,pil durumu ve saat-tarih de gösteriliyor.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve beats
beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Hoş bir uygulama. Araç kullanırken telefonu kullanmayı kolaylaştırmayı amaçlamışlar. 3 adet uygulama ekrana atanabiliyor ve bu uygulamaları dilediğiniz gibi seçebiliyorsunuz. Ayrıca hava durumu,pil durumu ve saat-tarih de gösteriliyor.
Eklemeler için teşekkürler. Orijinali silelim o zaman daha iyi oldu böyle malum DNSlerden ekleyememiştim.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Güzel düşünülmüş bir uygulama ve daha iyi yapılabilir kesinlikle güncellemeler ile :)

byibo

byibo

Üye
güzel uygulama teşekkürler

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Uygulama süper , sadece hava durumunu elle girsek bulmuyor , konum u açsak yine de konum kapalı diyor , düzeltmeleri gerek

Bu uygulama harika dostum - 820 -

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

luckysleven

luckysleven

Üye
Tesekkurler oncelikle.. Pratikte kullanisli gozukup telefonun bir kenarinda unutulan uygulamardan sanirim city lens gibi : ) o kadar uzun yol yaparim araba tepesinde gecer neredeyse gunum car mode denen olayi bir kere kullanmamisimdir : )

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Car Dash isimli uygulamayı kullandınız mı bilmiyorum ama Nokia Car'a göre daha iyi gibi. Bunu da deneyin derim.

Üst Alt