papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler Alikemal,keşke fiyatları ülkelere göre+kişi gelirine göre revize(kullanıcı lehine tabii) yapsalardıDun tanitimi yapilan Nokia'nin windowsphone8 cihazlarinin en cok merak edileni fiyatiydi. Bugun itibariyle gelen bilgiler ise bu cihazlar fazla beklemeyecegimizi gosteriyor.
Avrupa'da ilk olarak Fransa,Almanya,İngiltere,İtalya ve Rusya'da Ekim ayi sonlarina dogru satişina başlanicak. Takip eden haftalarda ise polonya ve iskandinav ulkeleri ispanya ve TÜRKİYE gibi ülkelerde satişina başlanicak. Fiyat olarak lumia920 icin belirlenen rakam 600€(758$-476£). Lumia820 icin ise fiyat 450€(568$-357£) olarak belirlenmiş. Tabi bu fiyatlar avrupadaki ortalama satiş fiyatlari. Dun nokianin yaptigi aciklamada da belirttigi gibi fiyatlar ulkelere gore revize edilebilir.
Teşekkürler Alikemal,keşke fiyatları ülkelere göre+kişi gelirine göre revize(kullanıcı lehine tabii) yapsalardı
Türkiye'de 2000+olacağı kesin gibi
sanırım abarttım ve bunun farkındayım
2000 olacağını zannetmem.Aksine 1500-1800 arasında bir fiyat bekliyorum ben 920 için.808'de neredeyse aynı fiyattan çıkış yapmıştı.Nokia her ülkeye aynı fiyattan sokup vergilerle bir dünya para yaptırmıyor telefonu.Farklı farklı fiyat biçiyor ki en güzel
şimdi yani Türkiyede tahminen kaç tl olur alabileceğimizden değil de merak işte.
Bildiğim kadarıyla hayır.Bir de wp de android deki gibi rootsuz oyun uygulama falan yüklenebiliyor mu
Bildiğim kadarıyla hayır.Bir de wp de android deki gibi rootsuz oyun uygulama falan yüklenebiliyor mu
Hayır olmuyor wp8 in özelliklerinden birisi oBir de wp de android deki gibi rootsuz oyun uygulama falan yüklenebiliyor mu
Lumia 920, Türkiye'de vergiler dahil 1700-1800 civarında olacaktır diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?