papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
lehçe bilen birisi yardimci olursa romu cekip yuklerizSahte olma ihtimali nedir abi?
lehçe bilen birisi yardimci olursa romu cekip yukleriz
O zaman anlariz sahte mi degil mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
920 için yazmıyor ama.
bu özellik normalde de yok mu? ben öyle biliyorum da
ben de şebeke ağı açıkken wi-fi ile bağlı olduğum zaman şebekeyi hiç kullanmıyor zaten. hızından da belli oluyor. şebeke ağını kapattığım zaman veri ücreti de çok az gidiyor çok dolaşmama rağmen. bu da demek ki bi ayar yapmamama rağmen şebeke ağı ve wi-fi açıkken wi-fi kullanıyor
fakat wifi sinyali zayiflarsa şebekeye geciyyor
Veri bağlantısını yönetme denmiyor kardeşim sanırım yanlış anlamışsın. Bahsi geçen özellik, wifi ile veri kullanımı esnasında oluşan bağlantı kopmalarında, veri için bağlantının otomatik olarak şebeke'ye geçişini önlüyor. Yani şöyle anlatayım, diyelim ki sen wifi bağlantısı ile tv izliyorsun sinyal zayıfladığında veya bağlantı koptuğunda uygulama otomatik olarak şebeke veri bağlantısına geçiş yapıyor ve sen bunu fark etmiyorsun. Sonuç olarak paket kullanmıyorsan operatör sana bu konuda süpriz bir data kullanım bedeli çıkarabilir.Ben tam olayı anlayamadım.Biri açıklayabilir mi acaba ?Veri bağlantısını yönetmek için deniyorda nasıl yönetmek açıklayan olur mu acaba
Veri bağlantısını yönetme denmiyor kardeşim sanırım yanlış anlamışsın. Bahsi geçen özellik, wifi ile veri kullanımı esnasında oluşan bağlantı kopmalarında, veri için bağlantının otomatik olarak şebeke'ye geçişini önlüyor. Yani şöyle anlatayım, diyelim ki sen wifi bağlantısı ile tv izliyorsun sinyal zayıfladığında veya bağlantı koptuğunda uygulama otomatik olarak şebeke veri bağlantısına geçiş yapıyor ve sen bunu fark etmiyorsun. Sonuç olarak paket kullanmıyorsan operatör sana bu konuda süpriz bir data kullanım bedeli çıkarabilir.
Bence güzel bir özellik olur
Sağolasın abi.Bu kadar açık ve net bir şekilde başka türlü açıklanamaz idi, teşekkürler Gökçen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?