yasirtaha
Üye
biraz daha indirim yapsan 1100 iyi bence
1300 civarında olacaktır
İnşallah alikemal,gerçi sen boşuna konuşmazsın mutlaka bir bildiğin vardırArkadaslar fiyat net olarak su anda 1699tl cihaz kesin olarak en gec 22 kasimda elinizde Olucak. Fiyatin degismesi konusunda kesin bisey diyemiyorlar fakat muhtemelen dusecektir.
ama ben sivastayım taylandda ne işim var sen gidiyorsan sana aldıralım o zaman olur bak burda ne kadar olacağı konusunda bi fikriniz yok o zaman beklemeye devamArkadaslar lumia820 konusunda hicbir bilgi verilmemis. Su anda nokia herseyiyle lumia920 konusuna yogunlasmis. Muhtemelen lumia920'den bir hafta on gun sonra da lumia820 cikacaktir. Fiyat olarak da 1200-1300 arasinda olacagini tahmin ediyorum.
Tayland fiyatlarini bilmiyorum ama genelde uzakdogu fiyatlari oldukca dusuk oluyor. Muhtemelen taylandda turk lirasi ile 1100-1200 tl civarinda olur.
Bende aynı fikirdeyim abi.İnşallah alikemal,gerçi sen boşuna konuşmazsın mutlaka bir bildiğin vardır
ama ben sivastayım taylandda ne işim var sen gidiyorsan sana aldıralım o zaman olur bak burda ne kadar olacağı konusunda bi fikriniz yok o zaman beklemeye devam
anladım tmm bende ne alaka dedim bi andaben sordum taylandı...
- - - Eklendi - - -
Fiyatlar ucuz da pahalı... Yani buraya göre çok iyi ama yine de aşar imkanı ...
Önsiparişte para ödemiyorsunuz yakınınızdaki bir Nokia shopu arayarak telefonla önsipariş verebilirsiniz.
Ön siparişte bizim için ayırmış mı oluyorlar telefonu? Nokia nın sitesinde hiçbir bilgi yok bu konuda. Garantisi olsa dünden vericem ön siparişi ama anneme güvenemiyorum alıcam dedi ancak kesin değil her an dönebilirÖnsiparişte para ödemiyorsunuz yakınınızdaki bir Nokia shopu arayarak telefonla önsipariş verebilirsiniz.
Ön siparişte bizim için ayırmış mı oluyorlar telefonu? Nokia nın sitesinde hiçbir bilgi yok bu konuda. Garantisi olsa dünden vericem ön siparişi ama anneme güvenemiyorum alıcam dedi ancak kesin değil her an dönebilir
Samsun Yeşilyurt AVM'de sordum bugün. 7 Kasım'da 1 tane gelecek tanıtım amaçlı, 20 Kasım'da da satışa sunulacak dedi. Fiyat hakkında bilgileri yokmuş ama 1600tl civarında düşünüyoruz dediler. Bakalım, dokunup incelemek için sabırsızlıkla bekliyorum. Acaba tanıtıma hangi rengi gönderirler?
Samsun Yeşilyurt AVM'de sordum bugün. 7 Kasım'da 1 tane gelecek tanıtım amaçlı, 20 Kasım'da da satışa sunulacak dedi. Fiyat hakkında bilgileri yokmuş ama 1600tl civarında düşünüyoruz dediler. Bakalım, dokunup incelemek için sabırsızlıkla bekliyorum. Acaba tanıtıma hangi rengi gönderirler?
Hımm benim tahminlerim doğru çıkacak gibi.
Ön sipariş de verilse 21 Kasım'dan önce satış ve teslim olmayacak.
7-21 Kasım arası iki haftalık tanıtım süreci olacak numunelerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?